doğrudur o zaman ollie 15 türkiyede ben hiç görmemiştim yeni gelmiş olabilir..benim resmini koyduğum jant zaten eskiden beri hep var..ben onu bircok gp de 15 olarak gördüm o yüzden öyle dedim..
Printable View
doğrudur o zaman ollie 15 türkiyede ben hiç görmemiştim yeni gelmiş olabilir..benim resmini koyduğum jant zaten eskiden beri hep var..ben onu bircok gp de 15 olarak gördüm o yüzden öyle dedim..
yalnız ertug şöylede bişe var senin dedigin 15" jantta 5 kalın 5(çift) ince bacak var ama resimdekinde 7şer ince & kalın bacak:) peki bu senin resmini koydugun jant hangisi oluyo bilen biri yokmu acaba:D
benimkinde 6 kalın 7 ince :D ama 16 gibi görünmeye başladı gözüme sanki..ooo iice karıştı işler valla :D
16" de cihanın araçtaki gibi 5 bacak olan türü,17" de imzandakinde mevcut ztn:D
anladım :D açıklığa kavuştu çok şükür :D
Ben de bugün arabamı gördüm fakat cuma günü elime ulaşıcak sanırım... heycanlı bir bekleyiş içerisindeyim :) Jantları gördüm yani. Hoş gözüküyordu.
Aramiza hoşgeldin inşallah yeni aracinila güzel günler geçirirsin
Teşekkürler. Arabamı aldım bu arada :).
hoşgeldin bende yeniyim aktif forumlar aracın hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle..
Hayırlı olsun Onur Bey.
hayırlı olsun
Teşekkür ederim arkadaşlar : )
merhaba
Arabanın Ollie jant lı halinin resmini ekleyebilir misin?
Teşekkür
way adaşım!!!!!! aramıza hoşgeldıin.hayırlısı olsun inşallah senin adına...
dostum hos geldın oncelıkle eger boya koruma gıbı bı durum dusunuyosan sonax derım kendı ısletmecılıgımızden dııl sahsen bızde sonax ısletıyoruz ama sanırım ankarada oturuyosun ordan ıstanbula gelıcek alın yok sana sonax dememı acıklıyım eger bıldıgın bı sonax sakesınlıkle tavsıye ederım cunku bazıları var 3-5 tl lık madde kullanıyolar sonax ın nano guard teknolojısı dunyada 1 numara fakat 800 tl bıraz pahalı aracına hemen koruma yaptır derım cok faydasını goruceksın sana tavsıyem sonaxtır kesınlıkle;)