ertuğ aramıza hoşgeldin keyifli ve aktif forumlar dilerim aracın hayırlı olsun kazsasız belasız kullan. ama önce tanışma bölümünden kendini tanıt![]()
Öncelikle herkese merhabalar..bende grande puntomu bugün teslim aldım daha..1.4 fire dynamic beyaz..bikaç gün içinde resimlerini de koyacağım..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
ertuğ aramıza hoşgeldin keyifli ve aktif forumlar dilerim aracın hayırlı olsun kazsasız belasız kullan. ama önce tanışma bölümünden kendini tanıt![]()
Konu erdiyilmaz tarafından (23/10/2008 Saat 02:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: konu tanışma böLümüne taşınmıştır
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler![]()
aramıza hoş geldin kazasız belasız sürmen dileğiyle
hoşgeldiniz hayılı olsun
Hoşgeldin Ertuğ...
hoş geldin hayırlı olsun kazasız belasız arcın benimkinle aynı renk beyaz her zaman güzeldir
Aramıza hoş geldin Ertuğ...![]()
aramıza hoşgeldiniz
Öncelikle aramıza hoş geldiniz kasasız belasız sürüşler
Hoşgeldin aramıza
Hoş geldiniz aktif forumlar dilerim..
hoş geldiniz.. Beyaz renk GPye çok yakışıyor..
hmmmmmmmm......
Green
hoşbulduk arkadaslar..karşılama için herkese teşekkürler..en yakın zamanda koyucam resimleri..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
aramıza hoşgeldn ertuğ. aracın hayrlı olsun. güle güle kullan...
Aramıza hoşgeldin aracında hayırlı uğurlu olsun beyaz güzel renk bende yakında büyük ihtimal beyaz alacağım
arkadaşlar bikaç sorum olcak..aracın opsiyonlarında hi-fi set içerisinde sub bulunuyo..acaba orjinal teyp in sub çıkışı varmıdır,opsiyon olarak almadım kendim taktırmak istiyorum..birde t-jet sport janları nasıl durur sizce araçta..ve çıkma nerden buluabilirim,fiyat ne civarda olur..??
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
aramiza hosgeldin aracin hayirli olsun
Hoşgeldiniz keyifli forumlar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri