aramıza hoşgeldiniz,aracınız şimdiden hayırlı olsun,umarım forumumuzda iyi vakit geçirirsiniz...
Arkadaşlar öncelikle herkeze selamlarımı iletiyorum. Bende artık bir GP ci oldum sayılır da henüz aracı teslim alamadımsadece bir tanışayım dedim. Araç kısmetse pazartesi gibi alacam. Vallaha iyimi yaptık bilmiyorum ama 2009 model GRANDE PUNTO 5K 1.3 MULTIJET 75 HP DYNAMIC 4AB ABS ECC aldım aracım bursadan istanbula yeni geldi ve şuanda bayide yatıyor inceledim almak için sabırsızlanıyorum. Eski modellere nazaran iç kısmı biraz değişmiş sanırım çok şık olmuş ama alınca inşallah fotoları atacam foruma 2009 ilklerden olmak güzel
olumlu olumsuz yorumları yazacam. Şimdilik herkeze selamlar görüşmek üzere...
aramıza hoşgeldiniz,aracınız şimdiden hayırlı olsun,umarım forumumuzda iyi vakit geçirirsiniz...
hoşgeldin aramıza dostum
hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun aracın hangi bayii den aldın acaba?
hoşgeldin.
Hoşgeldin.. Benim araç 2006 model. Zaman hızla akıyor valla..
hmmmmmmmm......
Green
Hayırlı uğurlu olsun
Aramıza hoş geldin
aramıza hoşgeldin aracın hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin
hoşgeldiniz
aracınız hayırlı olsun
Aramıza hoş geldin Hüseyin. Hayırlı olsun aracın...![]()
aramıza hoşgeldin hüseyin keyifli ve aktif forumlar
hoşgeldın kaptan![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Hoşgeldin Hüseyin...
Hoşgeldin Dostum Oncelikle Hayırlı olsun bu bekleme süreci inan cok kotu bende ağustos 28'den beri aracın italyadan gelmesini bekliyorum daha en az 1 ayı var ve gelmesine iyi günlerde kullanmanı dilerim allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. iyi ve keyifli forumlar
oncelıkle hayırlı ugurlu olsun.Allah kaza bela vermesın.Keyıflı ve aktıf forumlar...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
hoşgeldiniz![]()
Hoşgeldin arkadaşin hayirli olsun araban..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri