Hoşgeldiniz,Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
İyi forumlar olsun
Arkadaşlar merhabalar,bende yeni bir gp multijet 90 hp duologıc r.g ile gp kullananlar ailesine katıldım.Öncelikle bütün arkadaşlara kazasız belasız yolculuklar yapması dileği ile başlamak istiyorum.Daha önce yine fiat ailesinin bir bireyi olan 2000 model brava sx otomatik kullandım,ve aracımdan cok memnun olamama rağmen model yükseltmek için gp ailesine katıldım.bu aracın 75 hp olanını kullandım ve suruş zevkı bravayı aratmayacak özellikte bir arac fikrine katıldım.bugun forumlarda arkadasşlardan gp baravanın yerını tutup tutamayacağını sordum genellıkle ıyı ve olumlu yanıtlar aldım.umarım uzun surelık perıyotlarda bende memnun kalırım.
Hoşgeldiniz,Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
İyi forumlar olsun
Hayırlı olsun Volkan, aramıza hoş geldin...![]()
hoşgeldin keyifli forumlar
hoşgeLdiniz, keyifLi forumLar
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Bravayı aramazsınız performans açısından emin olun..Özellikle rampalarda 90 lık multijetler çok iyi bi arkadaşta var aynı araç onun 3. viteste 80 le çıktığı rampaları ben 6. viteste 120 le çıkıyorum..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
hoşgeldiniz
hayırlı olsun
aramıza hoşgeldiniz....
Güzel bir seçim yapmışsınız, umarım aracınızı kazasız belasız ve sorunsuz bir şekilde kullanmak kısmet olur. İnsan otomatik arabadan vazgeçemiyor galiba![]()
GP in mirror is faster than they appear !
hoş geldiniz
Hoşgeldin Volkan...
hoşbulduk arkadaşlar bu arada ben tekirdağda ikamet ediyorum buralarda toplantı filan oluyormu?
hoşgeldiniz güle güle kullanın.
hoşgeldiniz Keyifli Forumlar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri