hayırlı ugurlu olsun mehmet kardeş kazasız belasız kullanmanız dilegi ile saygılar...
Merhabalar,
Aylardır forumu takip ediyordum (+DonanımHaber) yazma fırsatım olmamıştı, aslında aracın gelmesini bekledim demem daha doğru olur..2 ayda neredeyse vazgeçmek üzereyken geldi..
Lüleburgazda Pratisyen hekim olarak çalışıyorum. 26 yaşında ve evliyim..
Grandepuntotr.com formunu kuranlara emeği geçenlere teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz..
Dün Beylikdüzü Birmotta Bluetooth HF Araç kiti taktırmak için aradığımda forum üyesi misiniz diye sordular.. Gittiğimde Duran Bey karşıladı.. Forum kullanıcılarına indirim yapıyorlarmış çok faydalandım..![]()
Bluetooth HF Araç kiti (USB) ve kauçuk paspaslara söylenen fiyattan 100ytl daha ucuza sahip oldum..
1.3 MJ Emotion 90 Hp Skydoom + SP T.Gri aracım.. En son 3800km'yi geçtiğimi hatırlıyorum.. 20 günde epey yol almışım..
Herkese tekrar merhaba..
hayırlı ugurlu olsun mehmet kardeş kazasız belasız kullanmanız dilegi ile saygılar...
hoşgeldin aramıza iyi forumlar sık sık gelirim oraya ben ailem orda
Hoş geldin Mehmet aramıza, daha ilk günden üyelikten yararlandın yani, helal olsun!
Beylikdüzü Birmot'a da ayrıca teşekkür ederiz...![]()
hosgeldınız. hayırlı olsun ve ıyı forumlar .)
hemşerim hoşgeldin.. güzel sürüşler, hayırlı olsun..
Palio Speedgear 1.2 16v
Hoşgeldin Mehmet...
Aramıza hoş geldin Mehmet.
GP'ni kazasız cezasız günlerde güle güle kullan..
Forum'unn GP almana yardımcı olmasının yanında indirimde aldırmasına inan çok sevindim.
Beylikdüzü Birmot'a da çok çok teşekkür etmek lazım..
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
hoşgeldiniz
hayırlı olsun keyifli formlar
aramıza hoşgeldiniz Mehmet Bey
aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın
Daihatsu Copen
Herkese teşekkürler..
Lüleburgaz benim anavatanım. Yolunuz düşerse Edirne'ye de çay kahve içmeye beklerim. Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle selamlar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri