15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: erkany'den selamlar

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    erkan y
    erkany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22/01/2008
    Yaş
    43
    Mesajlar
    19
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 12

    Mutlu erkany'den selamlar

    selam arkadaşlar google'de puntolarla ilgili resim ararken buldum sitenizi biraz araştırdım içeriğini gayet güzel ve paylaşımcı bir forum olduğunuzu ve arkadaşlıklarında gayet samimi olduğunu görüp kayıt oliim dedim sticker talebimide hemen verdim

    Ben istanbulda ikamet ediyorum 25 yaşındayım bir puntom varmı ) maalesef yok askeriye saolsun Askeriye'ye ne senin punton olmasından o nasıl oluo dieceksiniz biliorum şöyleki Ben G.punto almayı düşünüyorum ancak askerlik olduğu için ve aracın 15 ay yatmasını istemediğimden askerlik sonrası alırım die düşünüodum. velhasılkelam Şubat ayında kesin gideceksin dien askeriye celp tarihlerinin deişmesi sebebiyle Ağustos ayında gideceksin dediler ama şimdiden sevdiğim ve almayı düşündüğüm aracın forumuna üye olmaktan kendimi alamadım dorusu.

    İnşallah güzel muhabbetlerimiz ve paylaşımlarımız olur.
    Konu Linos tarafından (22/01/2008 Saat 20:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: Font düzeltildi! (Lütfen forum kurallarını okuyalım!!!)

Benzer Konular

  1. Selamlar :))
    madenmaden tarafından Tanışma forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj: 08/08/2011, 12:12
  2. Selamlar....
    paner108 tarafından Tanışma forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 02/07/2009, 13:24
  3. Selamlar
    micrasaxo tarafından Tanışma forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 17
    Son Mesaj: 23/06/2009, 00:03
  4. Selamlar
    xavix tarafından Tanışma forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 17/06/2009, 22:24

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


erkany'den selamlar Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com