nasil yani? kiraladiginiz aractan konsol ve farlari sokturup kendi araciniza mi taktirdiniz? hatta lastikleri?
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım yaklaşık 1 ay önce 2008 model punto aldım alırken bi kıllandım ön konsolda airbag olan kısımda şişiklik vardı expertiz yaptırdım bu araçlar böyle dendi,bende netten araştırma yaptım biraz fiat ücretsiz değiştiriyomuş baktılar tam üç kere gidip geldim 2 ay sonra arayıp olumsuz yanıt verdiler,bende uyuz oldum gittim oto koçtan 2013 model bi tane punto kiraladım 2 günlüğüne 180 tl para verdim,gittim ustama dedim değiştir bu kon solları,dedim lastikleri hatta farlarıda değiştir,ustayada 200 tl attım,benim araba oldu sıfır gibi,kiraladığım aracı gittim geri verdim
nasil yani? kiraladiginiz aractan konsol ve farlari sokturup kendi araciniza mi taktirdiniz? hatta lastikleri?
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Yaptığınızın hırsızlıktan farkı nedir?
2008 model,7 yaşında araba. Elbet kusurları olacak. 2013 puntodan nasıl Grande Punto'ya parça taktınız? Kiralama şirketi nasıl fark etmedi bunu. Far şekilleri farklı en nihayetinde.
Yasal bir şey değil yaptığınız ve mutlaka fark edilecektir.
ben farklı bir yerden yapmadımki fiatı kim satıyosa onun aracını kiraladım
bravo. allah ıslah etsin.
yalnız burayı servisler şikayetler için kontrol eder. olur da görürlerse ayvayı yersiniz.benden söylemesi.
buradaki yazılarınız direkt ispat işte.
Arkadaş anlamak zor. hırsızlık yapıp bir de onların yaptığı daha büyük hırsızlık demek ne akla ziyan bir harekettir. Kronik bir problem. Bizim forumdan bir kaç kişi de değiştirdi.Öncesinde buraya danışsaydınız size servis tavsiye ederdik. Değişim kararını sağlama ihtimali olan servisler burada konuşuldu. O zaman buraya gelip çok matah bir şeymiş gibi hırsızlık sergisi yapmazdınız. Ne cevap bekliyorsunuz bilmiyorum,tahmin ediyorum gerçi ;
Aferim.![]()
hırsızlık tavsiyesi mi veriyorsun?
ayrıca yazıdaki çelişkiye gel. 1 ay önce punto almışsın. servis seni 2 ay sonra aramış. zamanda mı yolculuk yaptın?
Arkadaş trollün dibi.Coşmuşsun bilader sen.
Bu ne yaaa bu gibi kişilerin bu forumda yeri yok. Haram helal meselesini bilmiyorzun hiç galiba
Yaptığın düpe düz hırsızlığa giriyor. Birde iyi bir şey yapmış gibi gelip burda yazıyorsun.
İşsiz
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Sıkıyor ya bu döl israfı inanmayın.
Bu işi yapan arkadaş kendi beyanıyla suçunu itiraf etmiş.Yazık ki kendi başını ne büyük belaya soktuğunun farkında bile değil !
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri