Aramıza hoşgeldin Ufuk seni aramızda görmek çok güzel aracında hayırlı olsun kazasız belasız inşallah...
daha önce dükkanına uğramıştım belki hatırlarsın bu arada dükkanın önünde birkaç gündür siyah punto vardı o aracı mı aldın?
Merhaba. Ismim ufuk. Araniza antalyadan katilmaktayim. 1 haftadir gp 1.3 90 lik sahibiyim. Antalyada oto aksesuar isi ile ugrasmaktayim. Elimden geldigincede etkinliklerinize katilmaya calisacagim. Telden giris yapiyorum surci lisan olduysa affola. Iyi forumlar.
Aramıza hoşgeldin Ufuk seni aramızda görmek çok güzel aracında hayırlı olsun kazasız belasız inşallah...
daha önce dükkanına uğramıştım belki hatırlarsın bu arada dükkanın önünde birkaç gündür siyah punto vardı o aracı mı aldın?
Hoşgeldiniz, sık sık yanınıza uğrarız artık
Antalya Forum ailesi olarak iyice büyüyor artık![]()
Konu onurciko tarafından (17/09/2013 Saat 03:16 ) değiştirilmiştir.
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
Hoş geldin Ufuk, keyifli forumlar
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Aramıza hoş geldin keyifli forumlar.
SPORTS STYLE 1.6 MULTIJET 120 HP +(SAFETY PLUS KIT,ASSIST KIT,SKYDOME,XENON FARLAR VE FAR YIKAMA SİSTEMİ)
Hoşbuldum teşekkür ederimSiyah olan eniştemin. Ben Kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun dedim
![]()
Hoşgeldin Ufuk,Kısmetse Bayramda o tarafa gelicem..Belki fırsat bulursak görüşürüz.Diğerleriylede tabi...![]()
Kırmızı candır.
SPORTS STYLE 1.6 MULTIJET 120 HP +(SAFETY PLUS KIT,ASSIST KIT,SKYDOME,XENON FARLAR VE FAR YIKAMA SİSTEMİ)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri