Hoşgeldiniz. Yeni bir VW-Fiat kıyasına doğru gidiyoruz
Ama bir şey demeden duramayacağım. VW nihayetinde daha pahalı bir araç. Fiyatları aynı olsa tamam, VW alın diyeceğim ama...
Hangisi içinize siniyorsa onu alın, hayırlısı olsun.
merhabalar.
ismim mustafa. kamu'da mühendis olarak çalışıyorum. opel corsamı sattım. araç arayışı içerisindeyken birkaç seçenekten ailecek grande punto'ya karar verdik .
istediğimiz özelliklerde punto'yu da bulduk fakat çevremizde meğersem fiat a karşı muhalefet varmış. o na o para verileceğine vw benzeri daha sağlam ve konforlu araç alınabilirmiş vesaire... an itibariyle arayışlarım devam ediyor... bu gidişle puntocu olmam zor..![]()
Hoşgeldiniz. Yeni bir VW-Fiat kıyasına doğru gidiyoruz
Ama bir şey demeden duramayacağım. VW nihayetinde daha pahalı bir araç. Fiyatları aynı olsa tamam, VW alın diyeceğim ama...
Hangisi içinize siniyorsa onu alın, hayırlısı olsun.
punto muadili wv lere bence herzaman üstünlük sağlar.Başka araçlarında vw başkadır.
eski bir golf6 yeni bir punto sahibi olarak söylüyorum eğer vw alma durumunuz varsa vw'den şaşmayın fakat punto'da parasının hakkını fazlasıyla veriyor bunuda belirtmek isterim.bu arada sadece fiat-vw kıyaslaması yapmıyorum.kullandığım bir cok araba içinde fiyat/performans oranını 2.el vs gibi etkenleri göz önüne alarak söylüyorumşimdiden yeni alacağınız aracınızı güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...
öncelikle cevaplar için herkese teşekkürler.. amacım burada karşılaştırma yapmak kesinlikle değilhttps://forum.grandepuntotr.com/gene...zce-nasil.html konusunda bahsi geçen araca destekçi bulabilirsem elimde donelerle karşı gelenlere giderim ve aracı alırım kısmetse
![]()
ben otomatik araç alcak olsam hondadan şaşmamopel ve fiatın otomatiğinede yanaşmam.
C(C)K
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri