Aramıza hoşgeldiniz. Umarım en kısa sürede istediğiniz model puntoya kavuşursunuz
Sent my iPad using
Merhabalar
İzmir'de yaşıyorum. Özel sektörde yazılım mühendisi olarak çalışıyorum.
Punto almayı düşünüyorum ve aklımdaki soruları sorabileceğim ve Punto sahibi olunca bir takım tavsiyelere ihtiyacım olacağını düşündüğümden bu foruma üye oldum. Umarım herşey güzel olur![]()
Aramıza hoşgeldiniz. Umarım en kısa sürede istediğiniz model puntoya kavuşursunuz
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Aramıza hoşgeldiniz,GP candır,pişman olmazsınız,alınız![]()
Konu EMK tarafından (28/02/2013 Saat 17:46 ) değiştirilmiştir.
Hoşbulduk, çok teşekkür ederim)
İkinci el otomatik vites bakıyorum. Hız düşkünü değilim sakin araç kullanırım. Yazları çok seyahat ederim. Kendime ait ilk aracım olacak. Dikkat etmem gereken şeyler nelerdir sizce. Özellikle ikinci elde üçkağıda düşmemek için nelere dikkat etmeliyim?
Tanıdıktan almadıktan sonra her 2.el araç riskli maalesef.
Sitede satılık araçlar var en azından geçmişi belli araçlar. Onlara gözatabilirsiniz.
Sent my iPad using
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
hoşgeldiniz. tecrübe ile sabittir kesinlikle tavsiye edilir...![]()
Gerçi İzmirdeymişsiniz. Bulduğunuz aracı forumumuzdaki 'a götürün o size neyi var neyi yok söyler.
Sent my iPad using
hoş geldiniz. keyifli formlar
Bir İzmir'li dahaHoşgeldiniz. 2. el araç konusunda Oto'ya ve foruma danışın bence. Ayrıca yetkili servislerin ekpertizlerine de güvenilebilir diye tahmin ediyorum. Eski aracımı öyle almıştım, sorunsuzdu.
Hoşgeldiniz aramıza , a göstermeden araç almayın![]()
![]()
KarŞıYaKa
hoşgeldiniz
Hoşgeldiniz keyifli forumlar.. Forumun İzmir sayısı artıyor![]()
M.K.ATATÜRK
hoşgeldiniz.. forumda konu açın eğer istediğiniz özelliklerde bi araç bulursanız, forumda ki herkes tanıdık zatenyani bi gösterirsiniz hilesi hurdası olmaz
![]()
Hoşgeldiniz forumumuza aktif forumlar dilerim...
Hoş geldiniz hocam.
Ne almayı planlıyorsunuz?
biz gp'yi çok sevdik
Hoş geldiniz.
hoş geldiniz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri