ben Konya - Ereğli den özlem 16 yaşındayım sitenizi ekşisözlük sayesinde keşfettim tam bir grande punto ve modifiye hastasıyım umarım burda iyi vakit geçiririm saygılarımla...
ben Konya - Ereğli den özlem 16 yaşındayım sitenizi ekşisözlük sayesinde keşfettim tam bir grande punto ve modifiye hastasıyım umarım burda iyi vakit geçiririm saygılarımla...
hoş geldin özlem yanlız nickin sna uymamış söyleyeyim
olsun valla uymasa da ben beğeniyorum (mısır merakı var da biraz)![]()
hoş geldiniz özlem hanım.
benimde mısır tarihine oldukça ilgim vardır öğretmen olmasaydım arkeolog olacaktım zaten.
malum ülkemiz şartlarında aç kalmamak için bu idealimden vazgeçmiştim.
IMHOTEP (yazılışı bu şekildedir)mısırda basamaklı piramidin mimarıdır ve bir rahiptir.çok sevdiğim mumya filmindeki karekterle alakası yoktur.size keyifli forumlar.
Konu Honor COOPER tarafından (24/08/2007 Saat 12:28 ) değiştirilmiştir.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Aleyküm selam Özlem. Hoş geldin.
hoş geldin...![]()
hos geldın heralde sıtemızın en genc bayanı sensın dımı arkadaslar yanlıs hatırlamıyorum gp tutkunu olman ayrıyetten cok guzell cok mutlu ettı benı bıde ereglı gıbı bı yerde memleketın cok guzel ama bıraz palı özlem ama cok sevıyorum ben ereglıyı baska bı havası var hele sahıldekı yesıl renktekı o cay bahcesı yokmu bıtıyorum oraya..sana ıyı eglenceler özlem tekrar hosgeldın..
hoşgeldiniz bi konyalı üye daha konya çoğalıyor..daha sağlıklı iletişim içinde bulunmamız için forum kuralllarını okursanız sewinirim...; )
hoş geldin
Hoşgeldin Özlem...
merhaba canım
hoşgeLdiniz.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri