yok be onurhan ne yeni kasasi. amac sadece 2008 olmasi...
Printable View
yok be onurhan ne yeni kasasi. amac sadece 2008 olmasi...
Hoşgeldin arkadaşım hızlı ve öfkeli güzel bir film modifiye çılgınlığı filmden önce olması sevindirici ama filmin büyük bir kesimin üstünde rol oynadığıda büyük bir gerçek ,Bu tip filmler olmasa modifiye olayına katılım inanki yok denecek kadar az olur .
tabiki... film ve nfs oyunu su anda modifiyeye heveslenenlerin en az %80'inin bu isi sevmesindeki tek etkendir diye düsünüyorum... tabi bu da sektörün gelismesinde büyük etki yapti ki bu da cok güzel... adanada gercekten son 5 yilda inanilmaz bi gelisim var...
Arkadaşım foruma hoşgeldin. Adana'dan olan diğer üyelerimiz de eğer tanıtmamış iseler lütfen tanışma bölümünde kendilerini tanıtsınlar. Adana Sorumlusu olarak sayımızın artmasına çok seviniyorum. Forumumuzu nereden bulduğunu öğrenebilir miyim aceba?
hoşgeldiniz arkadaşlarrrr
adanada yuzyıllardır gelısım var :) hos geldın aramıza arkdasım... forumun her yerınde aktıf olurusn merak etme... her gecen gun buyuyor adana guzel oluo guzeelll .))
merhaba arkadaşlar bende foruma yeni katıldım bende adanalıyım
ve bu yıl sonuna doğru bende grande punto almak istiyorum ama teknik yardım bölümündeki eleştirileri okuduktan sonra bir durgunluk geldi arabanın konforundan şüphe etmeye başladım gerçekten bu sorunlar hemen bütün arabalarda oluyor mu acaba? insan sıfır arabayı sorunsuz bir şekilde binmek için alır ama bu anlatıllanlar içimdeki gp aşkını biraz soğuttu 2007 modellerde de arka kapıların açılmaması, içerdeki plastik aksamların takırdaması ve daha bir çok problem varmı? cevaplarınızı bekliyorum herkese iyi akşamlar
merhaba arkadaşlar bende foruma yeni katıldım bende adanalıyım
ve bu yıl sonuna doğru bende grande punto almak istiyorum ama teknik yardım bölümündeki eleştirileri okuduktan sonra bir durgunluk geldi arabanın konforundan şüphe etmeye başladım gerçekten bu sorunlar hemen hemen bütün arabalarda oluyor mu yoksa sadece 2006 modeller içinmi geçerli acaba? insan sıfır arabayı sorunsuz bir şekilde binmek için alır ama bu anlatıllanlar içimdeki gp aşkını biraz soğuttu 2007 modellerde de arka kapıların açılmaması, içerdeki plastik aksamların takırdaması ve daha bir çok problem varmı? cevaplarınızı bekliyorum herkese iyi akşamlar
hoş geldiniz... :)
arkadaşım ufak tefek problemler tabi ki olacaktır. fakat halledilmeyen problem diye bişe yok. hepsi hallediliyor. arabaları incelemek istersen bizim gruba takılabilirsin.
seco aramiza hosgeldin ..
kasko teklifi aldim arkadaslar 980 civari... nasil ama sifir arabanin aci sonu...
var mi ucuza kapatabilen ilk poliçeyi... dökülsün bakalim fiyatlar... sakli tutulmasin :)
burayı bir incele
[]https://forum.grandepuntotr.com/genel/1316-sigorta-ile-ilgili-bilmeniz-gereken-birkac-sey-var.html[/]
Hepiniz hoşgeldiniz;))
o teminatlarla ilgili bi yazisma fatih kardes.... ben fiyatlarimerak ettim ilk poliçesini ucuza kapatan varmi diyee... 980 bayilalim mi??? daha uygun var mi yaptiran?
koç allianz süper paket almıştım 880 ytlye
ben de bu teklifi koçtan aldim dur bakalim... gerci artan makisini falan 50000'e çeltik.. bi de tarifelere zam geldi.... bakicaz artik bu arada mersinin neresinden mersinde okudum ben
mersin mezitli. ben de adanada büyüdüm :) hatta şu an adanadayım mesela. beni sıksık adanada görürseniz şaşırmayın yani :D