öncelikle allah bağışlasın analı babalı huzur icinde büyütsün diyelim:) tabikide aile herşeyden önce gelir:) şu senin müzik sistemi montajında bende olmak isterim acıkcası nerde yaptırıcaksın:)
mudanya da oturuyorum ben mudanyada yaptıracağım.umut diye bi arkadaşımız var o yapacak işinin ehlidir.cuma günü aksilik çıkmazsa sabahtan başlayacak 3-4 saat sürer dedi.zaten saat 2 de işe gideceğim anca yetişir.sabah 9da umut un atölyesinde olcağım cuma günü.malum vardiyalı çalışıyorum vakit nakittir :) o saatte kalkıp gelebilirsen buyur gel.
bu hafta aynen olmaz yaaa 17 sine herkez ayarlasın buluşalım
hafta içi akşamda olabilir aslında uyarsa diğer arkadaşlara önümüzdeki hafta içi olabilir neyse karar verilir.diğer arkadaşlarda fikir belirtirlerse
Eee nezaman toplanıyoruz :) ?
Ben bursadayım hafta içi akşam toplanalım derseniz gelirim
valla arkadaşlar bu etkinliğin olmasını en çok ben istiyordum.Malesef geçirdiğim trafik kazası sonuçunda araçımın sol yanı baya baya hasar aldı.sol ön çamurluk sol ön ve sol arka kapılar değişeçek.vuran şahıs tüydü.karakol vs uğraşıyoruz.neyse ki yakalandı.sigortası karşılayacak teknomak yetkilli serviste araçım tramer onayı bekliyorum.etkinlik olursa tabana kuvvet yada pederin linea ile gelirim.
hoşgeldin... keyifli forumlar...
Arkadaşlar bende inegöldeyim ama buluşma olursa gelirim.
kısmetse cumartesi bursadayım :)
ARkadaşlar bende katılmak isterim.