hoşgeldiniz..
Herkese Merhaba
Foruma dün kayıt oldum . Benimde 2006 Grande Puntom var. Modifiye adına şuan için hiçbirşey yapmadım. Sizlerden fikir almak isterim bende. İlk önce nereden başlamam gerek. Mütevazi bir bütçem var.
hoşgeldiniz..
jant lastik düşünorum ama spor yaylardan anlamam. araca zararı olur diyorlar düşürmenin. kararsız kaldım. ince yanak lastik ile illaki düşürmek lazım . nasıl olcak bilmiyorum açıkcası
hoşgeldiniz foruma
Fiat - Grande Punto 1.4 Fire Dynamic
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim , hoşbulduk arkadaşlar
3.5 luk yaydan zarar gelmez hem konfor olarak hemde görüntü olarak güzel olur. Çok düşük yanaklı lastikle araba sanki kundura giymiş gibi oluyor . 195/55/16 ya 3.5 luk yay ile abartısız sade güzel ve konforlu bi sürüş elde edersin. Bu arada ad*****n neresinden hemşo![]()
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
Optımum Outlet'deki FLO magazasına gel . Tanışalım , bir çayımı iç . Beklerim
Hoşgeldiniz![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
hoşgeldin gardaşlık
hani adananın içinde bir park var..oradan mı)))
optimuma geldiğimde flo ya uğrarım artık....%80 indirim ve bici-bici istiyorum....
hoşgeldin. jant işi pahalı gelecekse spoiler,cam filmi, far karatmadan başlayabilirsin
hoşgeldin... keyifli forumlar...
Hosgeldin, keyifli forumlar...
Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli ve aktif forumlar.
Şimdilik cam filmleri ve nikelaj parçaları yaptırdım . kapı kolu , yan ayna kaplama , bagaj çıtası vs. önce içeriden başlamak istiyorum . ilk hedefim ses sistemi. hatta suan teyp ve anfi bakıyorum netten . öneriniz varsa değerlendirmek isterim. mutevazi bir set istiyorum.
Hoşgeldin.
hoşgeldin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri