ufuk aramıza hoşgeldin allah kazasız belasız ve cezasız kullanmayı nasip etsin kardeşim....
Arkadaşlar aracımı alalı daha 2 gün oldu ve nette gezinirken gördüm siteyi,hemen üye oldum ve çok güzel bir site gerçekten,herkese selamlar..
ufuk aramıza hoşgeldin allah kazasız belasız ve cezasız kullanmayı nasip etsin kardeşim....
Servetimi Karıncalar Taşısın, Onurumu Gemiler Kaldıramaz....
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Gönlünce güzel günlerde binmeniz dileğiyle...
hosgeldınız ınsallah bulusmalarda gorusmek uzere![]()
hoşgeldin bi kaç gün önce denk geldim seninle bornova yolunda ben otobana girdim sen bornova merkeze dogru döndün yol boyunca tam arkamdaydın seni geçmeden öncede selektör yaptım forumdansındır die ama daha yeni üyeymişsin![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
aramıza hoşgeldin ufuk
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Hoşgeldiniz...
Keyif BMW'Dir...
doğrudur bol gezen cinstenimdir bensellektörü görmedim ama kusura bakma birdahakine inşallah
herkese çok tşk ederim hoşbuldum..fakat sormak istediğim birşey var,malum havalar güzel,izmirde buluşmalar oluyor mu yada yakın zamanda varmı bilgi verebilirmisiniz?
hatırlıyamadım desem ayıp olurmubornovada denk gelmiş olabilirmiyiz? buluşma olduğunda bilgi verirseniz çok makbule geçer
şimdiden teşekkürler..
Aramıza Hoşgeldin![]()
ne ayıbı yabu arada aracı şimdi hatırladım Kaan abinin aracıydı bu hayırlısı olsun güzel araç almışsın
![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
evet onun aracıymış kendisiylede görüştüm zaten sağolsun baya bilgilendirdi beni..Allah razı olsun inşallah hepimiz kazasız belasız binelim![]()
cahillik zor tabiiama genede ana sayfada bakmama rağmen bulamadım
![]()
yukarıdaki fiat amblemine tıkla aşşagıya kadar in toplantılar buluşmalar bölümünde görüceksin
hoşgeldiniz..
hoşgeldiniz keyifli forumlar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri