Hosgeldin... keyifli forumlar...
Öncelikle ilk Punto mu almadan önce aklıma takılan tüm soru işaretlerini yok eden forum.grandepuntotr.com kullanıcılarına çok teşekkür etmek istiyorum. Forumdaki konular ve paylaşımlar oldukça faydalı ve seviyeli. Ayrıca forum ortamında kurulan dostukları da imrenerek takip etmekteyim. Yeni bir Punto'cu olarak deneyimlerinize ve fikirlerinize oldukça ihtiyacım olacaktır.
Kız kardeşim için almayı planladığımız bir aracı sizin fikirlerinize sunmak istiyorum:
Grande 1.3 M-Jet Dynamic 90 BG 2006 model ve 120.000 km. Araçta değişen yok ve 3 parça lokal boya var. Fiyat olarak 21.000 isteniyor. Sizce fiyatı makul mu ve bu sınıfta bir aracın ederi ortalama olarak nedir? Şimdiden teşekkürler.![]()
Hosgeldin... keyifli forumlar...
Aramıza hoşgeldin Doğukan. Seni ve kızkardeşini İzmir buluşmalarında da görmek isteriz.
Hoşgeldiniz... km sıkıntı değise fiyat uygun bence...
Keyif BMW'Dir...
hoşgeldiniz araba güzelse fiyat bence normal ama alırken iyi expertiz yapılmalı 90 lıkk oldugu için debriyaj sistemiyle turbosunun durumuna bakılmalı kasasıda boyalar ufak bir sürtmeden yoksa doğrultulup düzeltilmeden dolayı boyanmış gibi...
hoşgeldiniz keyifli forumlar..
araca gelince ında dediği gibi motor olarak yani 90lık olduğu için fiyat güzel fakat iyice baktırmanız lazım
doğukan aramıza hoşgeldin
araç 2006 model olduğu için dolayısıyla 6 yaşında
20 bin tl den fazla verme derim
ve alırken ında dediği gibi iyice baktır
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
hoşgeldiniz...keyifli forumlar...
hoşgeldiniz..
herkese çok teşekkürler. bugün aracın kontrollerini yaptırıcaz ve umarım sıkıntı oluşmaz. genel izlenim olarak fiyatı 20.000 tl cıvarında tutucaz.
hoşgeldin Doğukan şimdiden hayırlısı olsun
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
Doğukan aramıza hoş geldin keyifli forumlar ve paylaşımlar dilerim.
Bu ara 2. el piyasası yükselmiş bence 2006 model için rakam yüksek, km içinse eğer turbo da ve debriyaj da sorun yoksa alınabilir. 90 bg turbosu biraz pahalı....
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
hoşgeldin keyifli forumlar...
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
merhabalar ufuk ben ve yeni üyeyim...yakın zamanda izmirde bir buluşma varsa aranıza katılmak isterim,saygılar..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri