anlamadım
Printable View
erol bey ve selin hanım aramıza hoşgeldiniz
konuya yazılan mesajları ancak şimdi farkedebildim
sizler birar satış danışmanısınız ve şimdiye kadar üye olmadığınız ve tanınmadığınız bir yere
üye olup yada katılıp konu açıyorsunuz
takdir edersinizki ilk karşılaşma ve tanışmada kimse sizi tam anlamıyla tanımaz tepkilerde gelebilr eleştirilerde gelebilir
sizin müşteri ilişkileriniz üst düzeyde eleştrileri kabul edip bunlardan kendiniz pay çıkarma ve kendinizi geliştirme kabiliyetiniz üst düzeyde olması gerekir
burası 17000 kullanıcı sayısı olan bir platform olduğu için her tür üyemiz mevcut
aramızda çok ince eleyip sık dokuyanda var hemen kanı ısınıp ısınmayanda ilk önce sorgulayıpsonra kabul eden yada kabullenen veya şüpheci yaklaşıp irdeleyende var
ama inanın bana hepsi cana yakın insanlardır eğer sizin dürüstlüğünüze inanırlarsa
üzerinize toz kondurmazlar
lütfen forum içerisinde ticari raklam yapmadan yada böyle bir amaç güdmeden mesaj yazmaya ve üyeleri yakından tanımaya gayret ederseniz sizin ve üyelerimiz açısından daha keyifli paylaşımlarda bulunabilirsiniz
saygılar
öncelikle yorumları okuyup cevap yazdığınız için teşekkürler. yorumları okuduysanız tavsiye üzerine foruma üye olduk. bizde bişeyler katmak istedik. bayide çalıştığımı belirtmek sormuş olduğunuz sorulara objektif olarak yaklaştığımı belirtmek içindir. reklam amaçlı kesinlikle düşünmeyin. sonuçta şirketimizin bir pazarlama bölümü mevcut. diğer bayiler gibi yapılabilir. her neyse. bu konu beni aşar. bu sebepten dolayıdır ki araçlarla ilgili servisle ilgili kampanyalarla ilgili sorularınız olur ise 1. ağız gibi ben sizleri bilgilendirmek isterim. bu benim hoşuma gider.
yardım edebilirsem sevinirim. sizede tekrar teşekkür ederim.