umit Nickli Üyeden Alıntı
Selin Hanım, Erol Bey hoşgeldiniz, ticari reklam yapmama dükkan açma konusu bir forum kuralı olduğu için tepkiler normal, ama üsluplar biraz sert olmuş, iyi bir hoşgeldiniz karşılaması olmamış:D arkadaşların belirttiği gibi bu forum 2006 dan beri var ve destek alınan hiçbir yetkili servis göremedik, en azından ben 1 yıldır takipteyim göremedim,hep kendi yağımızla, özel servisleri olan ustalarımızın desteği ile araçlarımızın sorunlarını çözmeye çalıştık, sizin de burada olmanız çok hoş hatta karımıza, muhakkak sizlerde firma isminizi belirtip yardım ama tırnak içinde belki birazda pazarlama babında buradasınız... Madem forum kuralları anlaşıldı o halde sizlerden yararlanabiliriz, mesela sizlerde servis bölümleriniz ile irtibata geçip en azından forum üyelerine özel kampanyalar indirimler yaptırırsanız en önemlisi herkesin münzarip olduğu şu meşhur city sorunları ile bizlere destek olmanız, bizler bu sorunu emsal mahkeme evrakları ile hukuk yolları ile aşmaya çalışıyoruz, amaç aracı satmak değil satış sonrası hizmetin de müşteriyi memnun etmesi... tekrar hoş geldiniz, ama sizi çok büyük sorunlar,sorular bekliyor yandınız!!! dermişimmm:D