neden kimse cevap vermiyor acaba ?
Merhaba. Araştırdım fakat bulamadım daha önceden açıklığa kavuşturuldumu bilemiyorum... Punto evo 1.4 mylife versiyonum var... Sonradan assist kit eklenebiliyor mu?
Punto Evo 1.4 My life 77 hp (Skydome)
neden kimse cevap vermiyor acaba ?
merhaba, ben de merak ediyorum çünkü bizim mylife'lerda park sensörü ve cruise control dışında eksikliği hissedilen pek özellik yok denebilir. hız sabitleyicinin sonradan yapılabildiğini birkaç yerde durmuştum ama net bilgim yok benim de, tecrübesi olan aktarırsa bizim için de iyi olur![]()
park sensörü alırken hediye olarak taktılar benm puntoma ondn esinlenerek yazdım zaten yardım lütfen...
asist kit te neler var bilmiyorm ama sonradan daha pahalıya mal olur...
Keyif BMW'Dir...
hız sabitleme + yağmur sensörü + far sensörü gibi şeyler var
hız sabitleme için konuşayım bazı markalarda tesisat çekilmiş olduğundan 100 liraya falan mal oluyor ama fiat da bu durum yok bu yüzden çok pahalıya mal olur...
Keyif BMW'Dir...
selamün aleyküm
bu konuyu bende düşünmüştüm ve satıcıya sormuştum. bana yapılamadığını söylemişti. yani diyelim asist kit yok ve cruise kontrol istiyorsunuz, sonradan ekleme olmuyormuş. araçlar kitleri ile tamamlanmış halde geliyormuş. yani asist kitsiz dinamik versiyon alınsa, sonradan cruise kontrol taktırmak istense, orjinal yetkili servis hizmeti olarak bu imkan yokmuş.başka markalarda yapıldığını biliyorum aslında. forumlarda gezerken p307 nin 2005 ten sonrası modellerinde cruise kontrol kolu satın alınarak serviste takılabiliyormuş. direksiyonda yeri hazırmış istersen c.c kolunu alıp takıyormuşsun. gelelim bizim puntolara. satış müdürü bana olmayacağını söyledi. ama sanayide türk işi yapan çıkar mı? çıkar...! ona bişey diyemem. çünkü yağmur sensörünü bu şekil yapıyorlarmış. uzattım biraz kusura bakmayın. bildiklerim bunlar.
trafikte kazasız, belasız, cezasız seyirler dilerim...
yurdum insanı bulur bir çözüm mutlakateşekkür ederim...
yağmur sensörü de far sensorüde sonradan takılabiliyor.Tabi orjinali değil bahsettiğim.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
aslında onlar pek mühim değil fakat hız sabitleme olayı çok farklı ve rahat keşke bir çözümü olsa bu işin...
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
hadi ya neyse bizde manuel sabitlemeye devam ederizteşekkür ederim...
En iyisi ayaktaki cruise![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri