Niğde sık sık gidip geldigim bir yer, özellikle Aladağlar bölgesine tırmanışa gidiyorum, her gidişimde gördügüm puntolara sitemizin kartvizitini bırakıyorum. Çok punto gördüm Nigde de ama pek internete girmiyorlar sanırım
arkadaşlar gerçekten çok güzel bir filatform burası tanışmak için niğdi arkadaşlarımız varsa burdan tanışırız herkese kazasız belasız günler diliyorum
Niğde sık sık gidip geldigim bir yer, özellikle Aladağlar bölgesine tırmanışa gidiyorum, her gidişimde gördügüm puntolara sitemizin kartvizitini bırakıyorum. Çok punto gördüm Nigde de ama pek internete girmiyorlar sanırım
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
valla saolsın erdi kardeşim burdan iletişim kurmak tabi güzel inşallah giren olur tanışrız bu arada memleketi çok özledim valla puntoyla şöyle bi turlamayı çok istiyorum![]()
konuyu hortlatayım NİĞDE li arkadaşlardan ses yok gibi. Herkeze kazasız belasız cezasız sürüşler...
yakınız ereglideyim)
Niğde ' me slm , memleket özlemine devamHerkese slmlar .. Kazasız belasız sürüşler...
aramıza hoşgeldin serkan
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri