Hoş Geldin. İyi forumlar
selam arkadaşlar...site mukemmel...sizler mukemmelsiniz...harbiden çok iyi yaaasiteden çıkamıorum uye olduğumdan beri walla
sitenin yapımında emeği gecen arkadaşlara ve sizlere gerçekten çok teşekkür ediorum...artık bende sizdenim...bende grande puntocuyum...bi gün istanbulda yada gelebilceğim başka bi şehirde umarım tanışırız...
Hoş Geldin. İyi forumlar
Aramıza hoşgeldin, keyifli forumlar...
Sizlerin katılımıyla daha da güzelleşiyor forumumuz![]()
Hoşgeldin...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
way beee hemen cvp falan süper yaaaa...tuttum ben bu siteyi abi...saolun yaa...arkadaşlık falan sağlam burda...
hoş geldin...![]()
Hoşgeldin..ne kadar şevklisin.böyle taze kanlara herzaman ihtiyacımız var.aktif forumlar keyifli kazasız sürüşler dilerim
hoşgeldın
ya bide bişi sorcam...bu gp t-shirtlerini gördüm sitede...varmıdır kalmışmıdır yaaaharbi çok hoşuma gitti...nerden bulabilirim...
arkadaşlar cvp ??
t-shirt işini yeniden yapıcaz..ilk etapta yapılanlar olmadı kalite anlamında vs istediğimiz gibi olmadı ilk fırsatta yeni sponsorla t-shirt işini halledicez..haberin olur kesinlikle..
eywallah ozaman...ya bu hemen cvp işi süper beeeesaolun arkadaşlar böle hızlı cvplar ve benimle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim...eywallah
ne demek elimizden geldiğince..iyi forumlar
eywalah
Hoşgeldin iyi forumlar ...
hoşgeldin kardeşim
aktif ve keyifli forumlar dilerim...
hoşgeldin iyi ve aktif forumlar dilerim
hoşgeldin
keyifli ve aktif forumlar dilerim...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri