arkadaşlar izmirden kimler var yeni katıldım tanışmak istiyorum
arkadaşlar izmirden kimler var yeni katıldım tanışmak istiyorum
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
hoşgeldin eray keyifli forumlar. buluşmalarımıza senide aramızda görmek isteriz. mesela 16 ekimde seyirtepe de kahvaltı buluşmamız, 23 ekimde terörü protesto etmek için konvoy oldu. bu tür etkinlikleri yine bu sayfalardan takip edebilirsin. görüşmek üzere![]()
izmirden kimlermi varkimler yokki
![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
formun kartviziti mi acaba? kartvizitin arkasında "bu kartı size ------- isimli üyemiz bırakmıştır" şeklinde kısım da ismin yazması lazım.
kimler var diye soruyordun soruyordun işte "krakerçocuk" geldi bile![]()
evet forum kartviziti ama arkasında hiç bi isim yazılmamıs ne yazıkki![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
izmirin neresindesin tahmin edebiliriz belki. bir şekilde mutlaka buluruz zaten.
krakerçocuk sende hoşqeldin bu aradabaLçovadayım
![]()
balcovada oturan baya var hangısı bıraktı acaba![]()
Captaİn Jack Sparrow
[QUOTE=egzo-evo;590371]kartı ne zaman aldın.
2 ay önce falan bırakılmıştı
bi buLSam bi buLsam çok teŞekkür edicemmm![]()
hadi bakaLım buLucam inş![]()
bizim çocukların bölgesi orasıbizden habersiz kimse kart bırakamaz
![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
öncelikle hoşgeldiniz ben bırakmıştım bir siyah puntoya kipada![]()
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
valla bilmiorm işte 2 kere kart bırakıldı keşke ismini yazsaymıs![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri