hoşgeldin... keyifli forumlar...
burada istemediğin kadar dizel evocu var... her konuda yardımcı olurlar.....
Merhaba Arkadaşlar... Punto Evo Grisi Dizel Araba satın aldım... Kullanan arkadaşlar var ise Bilgi verebilirmi Rica Etsem...
hoşgeldin... keyifli forumlar...
burada istemediğin kadar dizel evocu var... her konuda yardımcı olurlar.....
Aramıza hoşgeldiniz.Güle güle kullanın.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
öncelikle hoşgeldiniz evo sahibi arkadaşlar mutlaka size yardımcı olacaktır..merak ettiğiniz konular ile ilgili forumda konu açabilir yada eski konuları inceleyebilirsiniz..
Hoşgeldiniz...
Hayırlı olsun...
Keyif BMW'Dir...
Teşekkür Ederim Arkadaşlar... Ben Forumlara Biz Göz Atayım![]()
aramıza hoşgeldiniz, kazasız belasız sürüşler, keyifli forumlar dilerim.
Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road
hoşgeldınız keyıflı forumlar
hoşgeldiniz hayırlı olsun
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
aramıza hoşgeldin emre
puntonun her türlüsü güzeldir
sen ne gibi bilgiler istiyorsun istediğin bilgileri arama butonuna tıklayarakta bulabilirsin
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Hoşgeldin keyifli forumlar...
Hoş geldin Yavuz. Burda ne ararsan bulursun.Yalnız biraz siteyi şöyle bir dolaş. Memleket Trabzon herhalde. Benim memleket orası olmasa da Trabzonlu kadar iyi bilirim. Bu sene birkaç futbol maçı bahanesiyle gene kaçacağım Trabzona.
hoşgeldin, keyifli forumlar...
Evo'mu kullanalı 25 faln oluyor ve çok memnunum... Arabanın hızlanması çok iyi seri konforlu... yakıt yok denecek kadar az... hala bazı özelliklerini kullanamıyorum, öğrencez artık... tek kusuru kapılarının kilit sistemi... ee havasıda var yani))
Hoşgeldin, Keyifli Forumlar...
sağol dostum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri