Merhabalar;
Ben, İstanbul Avcılar'dan Adnan herkese selamlar...
GP ( 5K 1.3 MULTIJET 75 HP 2011) Aracımı daha dün karşılıklı imzalarla aldım. Henüz tescil aşamasında cuma'ya yetiştirmelerini ve teslim etmelerini umuyorum.
Bol bol bilgi alışverişinde bulunmak dileklerimle...
G.PUNTO 5P 1.3 MULTIJET 75HP S5 E4
hayırlı olsun...
hayırlı olsun hoşgeldiniz..![]()
Hayırlısı olsun adnan aramıza katılmana sevindik dogrusu bende sefaköydeyim avcılarda çok punto var ama buluşmalarımıza katılım az hatta bu hafta sonu adalar turu düşünüyoruz avcılardan senide aramızda görmek isteriz aramıza hoşgeldin keyifli formlar dilerim...Bilgi olarak form çok işine yarayacaktır emin olabilirsin..
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Hoşgeldin Keyifli forumlar...
Hayırlı olsun kazasız belasız![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Hepinize tşkler. Puntonun tadına varmaya az kaldı, adalar olayına gelince 2 hafta önce oralardaydım. Gitmeyenlere tavsiye bence burgaz'a gidin büyük ada çok kalabalık oluyor...
hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin
hoşgeldiniz keyifli forumlar.yakın sayılırız bende beylikdüzündeyim![]()
hoşgeldiniz, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road
Aramıza hoşgeldiniz.Hayırlı olsun aracınız.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Aramıza hoşgeldin..
hoşgeldin... keyifli forumlar...
hoşgeldiniz...
Keyif BMW'Dir...
Hoşbulduk... Site bir harika... Grandem'den henüz bir cevap yok. Cumaya yetişse iyi olacak...
Hayırlı olsun aracınız.Hoşgeldiniz.Kazasız belasız inş.![]()
Bu arada araç alım fiyatını paylaşmalımıyım paylaşmamalımıyım. ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri