aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar
merhaba ben mehmet emin. Herkese selamlarımı iletirim. Şuan Fiat Tipo 2.0ie Sedicivalvole aracım var. Amacım bilgiyi paylaşmak ve punto ile ilgili bilgi sahibi olmak. herkese iyi forumlar.
Açtığınız konulara veya yorum yaptığınız konulara ait yazılarınıza daha rahat ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayıp bakabilirsiniz
https://forum.grandepuntotr.com/serb...-okuyunuz.html
bua rada puntomuz yok ama garaj açma imkanımız varmı?
Merhabalar Emin Abi Tam Bir Birinci Sınıf Sedici Hastasıyım Yardım Lazım Olursa Her konuda Seve Seve Yardım Ederim..Bende Bahçelievlerdeyim
Sol Şeridi Kapama Belki Ben Geçerim...Kapasanda Fark Etmez Polemiğe Girmem YaN KoYaR, GideriM.!!
Hoşgeldiniz... Keyifli forumlar...
aramıza hoşgeldiniz, keyifli forumlar.
Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road
O Çok Özel Bi Araba Onu Kullanırken Hissetmek Lazım 1997 nin kasım ayından beri tipoların bütün herşeyini araştırdım..takip ettim..gece gündüz uyumadım düşündüm tipo benim için büyük bir hastalıko arabayı kullandığım anda bütün herşeyini anlarım acayip bir bağ var sediciyle aramda
![]()
Sol Şeridi Kapama Belki Ben Geçerim...Kapasanda Fark Etmez Polemiğe Girmem YaN KoYaR, GideriM.!!
Hoşgeldin Keyifli forumlar...
Yok Abi Hızlı Arabalar Çevremdeki İnsanlar Tarafından Yasaklandı Bana6 ay Önce Bi Saxo VTS Aldım Bir Allahın Kulu Yanıma Oturmadı...Alsamda Kimse Binmiyor Kapıda Yatıyor..Bide Arkadaş Sayımda Hissedilir Bir Azalma Oldu
Ben Dizelimle Mutluyum
hoşgeldin keyfli forumlar...
Aramıza hoşgeldiniz.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
hoş bulduk arkadaşlar ...
Hoşgeldiniz.Keyifli forumlar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri