Merhaba Arkadaşlar,
Bende bu sabah resmen Grande Punto sahipleri arasına katılmış bulunmaktayım.
Bu ilk mesajim, ama yine de soru sorarak başlamak istedim.
Aracım Grande Punto'nun 1.4 Dualogic vitesli Dynamic versionu. (3 Kapı) Jantlar kendi orijinal jantları arabanın.
Bu şekilde biraz binip, önümüzde ki ay 17" jant koymak istiyorum. Kaç cm yay almam gerekir ve 17" jant için lastik önerileriniz nelerdir acaba ?
Not: Yay taktığımda aracın aşağıda ki resimdeki gibi olmasını istiyorum açıkçası. Benim arabamda siyah renk.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Benden de ilk hoşgeldin mesajı: Hoş geldin.
Aramıza hoşgeldiniz... Keyifli forumlar....
Aramıza hoşgeldin.
SPORTS STYLE 1.6 MULTIJET 120 HP +(SAFETY PLUS KIT,ASSIST KIT,SKYDOME,XENON FARLAR VE FAR YIKAMA SİSTEMİ)
hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun
hoşgeldin... keyifli forumlar.....
Hoşgeldiniz...
hoşgeldin, keyifli forumlar.....
TSİ Jetta.
Hoş geldiniz.
hoşgeldınız
----------Captain Crax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
GrandePuntoTR'a Hoş geldin cüneyt Ben GP COSKUN,
Forumumuzda umarım iyi vakit geçirirsiniz!
Forum ile yada herhangi bir konu ile ilgili yardım almak isterseniz "Teknik Yardım" bölümünü kullanabilirsiniz.
Önemli ve özel bi konuda Özel Mesajlarınızı her zaman cevaplarız.
Ayrıca sol üst köşede bulunan K.PANELİ yazan bölümden "Garaj Düzenle" kısmından üyelerimiz sizin aracınızı daha iyi tanımak için resimlerinizi ekleyebilir ve aracınız hakkında
yorumlar yapabilir dilerseniz kendinizle ilgili bişiyler yazabilirsiniz... Size yapılan yorumları da bu şekilde okuyabilirsiniz!..
AnaSayfa'mızda bir çok önemli haberi forum ile ilgili buluşmaları takip edebilir, hoş vakit geçirebileceğiniz konuları ve sohbetlerimizi görebilirsiniz.
Hiç bir konuda çekinceniz olmasın. Kapımız paylaşımcı ve dost olan tüm üyelerimize açıktır.
İyi Forumlar dilerim!
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Aramıza hoşgeldiniz soruna gelirsek 17 cant kullanan birisi olarak 3.5 yay öneririm ve kesinlikle vogland alma derim ve bende 205-40-17 var yanak payını biraz yükselt 40 olmasın çok sarsıyor her çukuru hissedersin bu seni deli eder bundan kurtulmak için ses sistemi yaptırırsın kurtulursun ama aracın yıpranmaya devam eder bence 17 degilde 16 düşün 17 çok yaktırıyor aracı yoruyor 16 ve yanak payını iyi hesapla en uygununu bulmaya çalış önemli bir konu sonra pişman olma tekara hoşgeldin aramıza arkadaşım iyi formlar dilerim ve hafta sonu olan buluşmamıza katılmaya çalış arkadaşlarla tanışır ortamın tadını çıkarırsın eglenecegine emin olabilirsin tanışmak ümidiyle saygılar...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
hoşgeldiniz
hoşgeldin, keyifli forumlar...
aracını iyi günlerde, kazasız belasız kullan...
hoşgeldiniz..
Aramıza hoşgeldin Cüneyt. Kazasız, belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle keyifli ve aktif forumlar.
hoşgeldiniz kazasız belasız kullanın aracınızı.
17 den se 16 jant bence daha makul olur
3,5 yay ile de gayet hoş durur
livin' on the edge
Hoşgeldiniz...
Hoşgeldiniz Kyfli forumlar.. Lastk olarak 45 yanak öneririm (en ideali) .. Yay konusundada kullananlar daha iyi yönlendirir ama 5 cm h&r önerisinin cok geleceğini söyleyebilirm
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri