hoşgeldiniz keyifli forumlar
Forum üzerindeki konuları ve yazılanları epey bir süredir takip ediyordum, Linea alımı yapmayı planlarken bulduğum tertemiz bir grande puntoyu kaçırmadım ve satın alarak sizlerin arasına artık resmen aracımla beraber katılmış bulunmaktayım. Araç üzerinde yapmak istediklerim merak ettiklerim ve geri kalan herşey için artık sizler ile daha çok okuyan değil yazanda olarak aktif bir şekilde forumu kullanmaya çalışacağım. Foruma İstanbul-Küçükçekmece ilçesinden katılıyorum. İstanbul içinde yapılan buluşmalar etkinlikler vb. tüm aktivitelerde umarım yer alacak zamanı yaratabilirim.
Herkese hayırlı forumlar, kazasız ve kurallara saygılı sürüşler dilerim.
hoşgeldin, keyifli forumlar...
hoşgeldin... keyifli forumlar...
hayırlı olsun..hoşgeldiniz...
hayırlı olsun forumumuza hoşgeldiniz
TSİ Jetta.
Hayırlı olsun, ii fforumlar
hoşgeldin ramazan abi skystar nicki nerden geliyor ? yok sa nissan skystar 'mı var ?![]()
GrandePuntoTR'a Hoş geldin ramazan Ben GP COSKUN,
Forumumuzda umarım iyi vakit geçirirsiniz!
Forum ile yada herhangi bir konu ile ilgili yardım almak isterseniz "Teknik Yardım" bölümünü kullanabilirsiniz.
Önemli ve özel bi konuda Özel Mesajlarınızı her zaman cevaplarız.
Ayrıca sol üst köşede bulunan K.PANELİ yazan bölümden "Garaj Düzenle" kısmından üyelerimiz sizin aracınızı daha iyi tanımak için resimlerinizi ekleyebilir ve aracınız hakkında
yorumlar yapabilir dilerseniz kendinizle ilgili bişiyler yazabilirsiniz... Size yapılan yorumları da bu şekilde okuyabilirsiniz!..
AnaSayfa'mızda bir çok önemli haberi forum ile ilgili buluşmaları takip edebilir, hoş vakit geçirebileceğiniz konuları ve sohbetlerimizi görebilirsiniz.
Hiç bir konuda çekinceniz olmasın. Kapımız paylaşımcı ve dost olan tüm üyelerimize açıktır.
İyi Forumlar dilerim!
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Aramıza hoşgeldiniz...
Hoş geldiniz. 5 Şubat günü İstanbul grubumuz buluşacak onlarla olmak isteyebilirsiniz. Forum içerisinde başlıklar var, takip ederseniz arkadaşlarımız ile tanışma fırsatı bulursunuz.
Keyifli forumlar..
hoşgeldiniz
Hoşgeldiniz..
" Mazeret zayıfların silahıdır. Bahaneler daha çok batmak için iyi bir yöntemdir. Akıllılar buna başvurmaz"
Osman PAMUKOĞLU
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri