hoşgeldiniz hızlı bir başlangıç yaptınızkeyifli forumlar
Herkeze merhaba. Arkadaşlar yalova ikahmetli fakat daha çok bursada bulunmaktayımçok aşırı olmasada araba tutkunuyumdur. Fiat araçtan başka aracım olmadı. bursa orhangazide yetkili servis imkanım var, herkeze yardımcı olunur. ilk 2004 model palio feel aracım oldu, daha sonra 2004 model tek kapı sarı sky windowlu stilo
son olarakta daha yeni puntoya geçtim
punto benim için epey fark yarattı ekonomik yönden. modifiye ve ses sistemi tutkum vardır. db yarışmalarında 4 madalyam var
kaput uzatma, far karartma, katalizör iptal komple egsoz sistemi, jant, yay ve ufak tefek çok şeyde modifiye yaptım. epey meraklıyımdır ve aracımı farklı dikkat çekici olmasını isterim. yavaştan puntoyada başladım alır almaz. 2 numrara 6 cam film , uzun kısa sis xenon taktım. ayrıca 38 cm L7 ( 1000 rms ) kicker zx 1500.1 mono anfi bagaj iptal komple kicker sistemimi kurdum. 4 takım mid ( ön kapılar, arka kapılar ve arka bagaj ) pioneer 5250 in dash teyp şeklinde sistemim kurulu
daha önceki araçlarda 147 db aldım. son olarak bugünde asker arkadaşım serkandan jantlarını ve spor yaylarını aldım. en yakın zmanda onları takıp aracın o şekilde resmini çekip sitede resimleri paylaşıcam sizlerle. inşallah beyenirsiniz. herkeze ii forumlar, araç forumlarının yüzde yüz faydalı olduğuna inanıyorum. bursa çapındaki buluşmalara katılmayı planlıyorum, yıllarca teampalio bursa için çok şey yaptım. askerlik ve palioyu sattıktan sonra pek gidemez oldum.
hoşgeldiniz hızlı bir başlangıç yaptınızkeyifli forumlar
kardeşim benim hele bi aklındakileri yap yap da biz de bi görelim...
Aramıza hoşgeldin kardeşim...
hoşgeldiniz çok acayip fikirler
Serkan aga seni görmek ii oldu valla burdaSistemi koydum fena oldu, bagajın görünümü muhteşem. film çekilince zaten her araba başka bi güzel oluyor
xenonlarda her arabaya şart. bi jantla basmak kalmıştı onuda hiç aklımda olmayan zmanda serkanın sayesinde ve yardımlarıyla yapıcam
ama ufak bi işlem yapıldıktan sonra takıcam jantları, serkan tanıyamıcaksın jantlarını
valla modifiye tutkunları bilir şuanki heycanımı ve aceleciliğimi. serkan aga yolla biran önce yaaa
![]()
çok heyecanlı gördüm biraz sakin olun![]()
Hehehehehehecan sıkıntısından yaa birazda. Beklicez artık serkanı
![]()
hoşgeldin, keyifli forumlar...
hosgeldınız keyıflı forumLar.. guzel bıse olacak gıbı gozukuyor![]()
Hadi Abisi .)
Hpşgeldin... keyifli forumlar...
hoşgeldniz...
kardeşiiim benimanlıyoorum seni ama kargoyu da bi öğrenelim ona göre davranırız... buraya gelmen de çok iyi oldu senin için, kafana takılan herşeyi öğrenebileceğin sıcak bi ortam
![]()
Hoşgeldin aramıza Utku.
Puntoya geçiş yapmışsın ama sarı stilonu unutamamışsın gördüğüm kadarı ile
Keyifli forumlar dilerim arkadaşım
hoş geldin utku bakıyorum acelecisin ben fouma geleli kaç ay oldu daha hiçbişey yapamadımkeyifli forumlar...
Selam utku hoşgeldin foruma aramıza katılman güzel. Heleki yalovadan hemşeriyiz ..
hşgldiniz keyifli forumlar modcu grdm sizi anladğm kadaryla![]()
TSİ Jetta.
hoşgeldiniz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri