slm arkadaşlar stenize bundan sonra bende olucam...ben erhan manisadan 2007 model GPm ile aranızdayım. herkeze keyifli forumlar...
![]()
hoşgeldin..keyifli forumlar...
GrandePuntoTR'a Hoş geldin erhan Ben GP COSKUN,
Forumumuzda umarım iyi vakit geçirirsiniz!
Forum ile yada herhangi bir konu ile ilgili yardım almak isterseniz "Teknik Yardım" bölümünü kullanabilirsiniz.
Önemli ve özel bi konuda Özel Mesajlarınızı her zaman cevaplarız.
Ayrıca sol üst köşede bulunan K.PANELİ yazan bölümden "Garaj Düzenle" kısmından üyelerimiz sizin aracınızı daha iyi tanımak için resimlerinizi ekleyebilir ve aracınız hakkında
yorumlar yapabilir dilerseniz kendinizle ilgili bişiyler yazabilirsiniz... Size yapılan yorumları da bu şekilde okuyabilirsiniz!..
AnaSayfa'mızda bir çok önemli haberi forum ile ilgili buluşmaları takip edebilir, hoş vakit geçirebileceğiniz konuları ve sohbetlerimizi görebilirsiniz.
Hiç bir konuda çekinceniz olmasın. Kapımız paylaşımcı ve dost olan tüm üyelerimize açıktır.
İyi Forumlar dilerim!
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
hoş geldin .
hoşgeldin.
hoşgeldin... keyifli forumlar...
hoşgeldiniz
hoşgeldiniz hemşerim
hoşgeldınız erhan..manisadan üyeler çoğalmaya başladı bayabir cok manısalı arkadasımız izmir buluşmalarına katılıyor senıde beklıyoruz keyıflı forumlar
hoşgeldiniz
![]()
hoşgeldin aramıza. GPin hayırlı olsun.
aktif forumlar.
Erhan hoşgeldin.. keyfli forumlar
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
hoşgeldiniz,keyifli forumlar...
TSİ Jetta.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri