Hoşgeldiniz aramıza..
Gp 1,2nasıl bari aracın çekişinden memnunmusunuz ,,
Merhabalar...
Yeni aracım hakkında bilgi toplarken böyle güzel bir topluluk olduğunu görünce hiç düşnmeden aranıza katılmayı düşündüm.
2011_1.2_5K_Full Kit aracımla aranıza katılıyorum.
Otomobil hayatımdaki en büyük hobilerim arasında geldiğinden, bu bağlamda zaman içersinde sizlerle bildiklerimi, sizin bildiklerinizi paylaşmak beni mutlu edecek.
Görüşmek üzre,
Eklemeyi unutmuşum; aracım, Grande Punto...
Saygılar...
Konu JASMINE tarafından (02/10/2010 Saat 13:38 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
Hoşgeldiniz aramıza..
Gp 1,2nasıl bari aracın çekişinden memnunmusunuz ,,
Hoşgeldiniz aktif forumlar..
Hoş buldum femoli, teşekkürler...
Bir önceki aracım 1.6 / 115 HP olunca ilk kullandığımda yadırgadım tabiki
Aracı şehir içi kullanım için aldığımdan 1,2 tercih ettim. Çekiş beklediğimden daha iyi diyebilirim, hatta iyi... Aracı satın alırken özellikle aldığım için çok ta sıkıntı yapmıyorum açıkcası... Benim için yeterli diyebilirim...
teşeüürler, hoş buldum...
Konu JASMINE tarafından (02/10/2010 Saat 13:38 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
hoşgeldiniz keyifli forumlar şimdi memnunsunuz inşallah 1sene sonra bu lafı tekrar söylersiniz![]()
hayırlı olsun hoşgeldiniz
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Aramıza hoşgeldin Suat. Aracın hayırlı olsun. Kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle keyifli, aktif ve floodsuz forumlar![]()
![]()
gule gule kazasız belasız kullanman dıleğiyle iii forumlarr
hoşgeldin keyifli ve aktif forumlar..
mesaj manyağı yapmışın bizi alt alta döşemişin maşallah![]()
hoşgeldin.güle güle kullan.keyifli forumlar.bu forumdan çok şey öğreniceksin takipte kal![]()
Hoş geldin hayırlı olsun.
PUNTODAN SONRA PUNTO..!
Hoşgeldiniz, aracınız hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız cezasız sürüşler keyifli forumlar dilerim...
Çık Depeme Bak Garşıya !
Vur Gafama Yi Beynimi !
Suat hayırlı olsun aracın, güle güle, kazasız belasız kullan.
forumumuza hoşgeldin, keyifli forumlar dilerim.
hayırlı olsun gp olsun çamurdan olsunaracınızı severek almanız herşeye değer
hoş geldiniz aktif forumlar
Bu arada suat hocam sıklıkla Sakarya ya geliyorum eğer mümkün olursa Görüşürüz
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
Aramıza hoşgeldin Suat, aracın hayırlı olsun, kazasız sürüşler, keyifli forumlar...
Teşekkürler, hoş buldum... Teşekkürler;
JASMİNE, trakya_, ademtahir, parola13, frç, onorom, alpimmm, mesuteyvaz, sawyer, magic....
hoşgeldınız ıyı gunlerde kullanmak nasıp olur umarım aracınızı.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri