adem abi artık onur un papucunu dama atar...
Printable View
adem abi artık onur un papucunu dama atar...
hoşgeldin hemşehrim..keyifli ve aktif forumlar..sarayönündemi ikamet ediyorsun?
arkadaşlar tşk ederim bu kadar meşhur olduğumu bilmiyordum albüm çıkaracam siz aldınızmı yeter zaten :D :D :D
Aramıza hoşgeldin mustafa
aracında hayırlı olsun bu arada... En kısa sürede kavuşursun inşallah...
Evet Adem abi şimdilik sarayönünde ikamet ediyorum. Bakalım nasipse ilerleyen yıllarda merkeze tayin isteyeceğiz. Konya'ya sık sık olmasada geliyorum ayda birkaç kez. Hele bir aracım gelsin ziyaretinede gelebilirim abi.
Teşekkürler Orçun bey. Hayatımız hep bir şeylere ulaşmak için beklemekle geçiyor zaten :) 44 günde geçer inşaallah :) Şafak sayar gibi oldum.
hoşgeldınız keyıflı forumlar şafak sayma bence gecmıyor yoksa geçen sene 45 gun saymıstım yetmezmış gıbı kalktım bu sene de bı 45 daha saymaya unut yokmuş gıbı davran aracın hayırlı olsun ıyı gunlerde kullan.
Aramıza hoşgeldin Mustafa, aracın şimdiden hayırlı olsun, kazasız sürüşler, keyifli forumlar.
hoşgeldin mustafa kenyalilar cogaliyor orda adem abi var dikkat et ona çok tehlikelidir :D
aman diyim mustafa konya da falan denk gelirsin şehri terk et en mantiklisi çok tehlikeli bu adam :D:D
Sen İZmir'e gel beraber Onur'u sustururuz Adem.
mustafa görüyosun demi cani bu adam aman diyim kardeş :D:D
mustafa eğer bir yanlışlık yapıpta onur'a slm dersen o slm senin hayatını karartacaktır bilgin olsun:D benden hemşehri tavsiyesi kardeşim :D :D :D
insanlari suclamalar lakayit lakayit konusmalar nolacak bu adam böyle bilemedim:Dbu arada mustafa forumu terk edecek sanirim :D:D
başımıza ne gelirse zaten senden gelir yakında forumda 1 kişi bile kalmayacak sayende:D