Aramıza hoş geldin Ahmet en kısa zamanda aracına kavuşman dileğiyle şimdiden hayırlı olsun...
Selam arkadaşlar,1.4 MULTIAIR DYNAMIC 105+SKYDOME+SPK+AK+PK BEYAZ EVO'mun siparişini yeni verdim.Stoktaki araçlardan olmadığı için uzunca bir süre bekleyeceğim anlaşılan.Forumdaki diğer EVO sahiplerinin mesajlarını okuyup vakit geçireceğim artık.
Herkese selamlar...
Aramıza hoş geldin Ahmet en kısa zamanda aracına kavuşman dileğiyle şimdiden hayırlı olsun...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Çok sağol, EVO'm gelsede şöyle bir garaj açsam.Resimlere baktıkça sabırsızlanıyor insan.
Aracınız şimdiden hayırlı olsun, hoşgeldiniz.
aramıza hoşgeldin ahmet
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Aramıza hoşgeldin ahmet....
Hoşgeldin.. keyifli forumlar...
hoşgeldiniz keyifli forumlar
aracınız şimdiden hayırlı olsun,aramıza hoşgeldiniz.keyifli formlar.
hoşgeldın bır an once aracına kavusursun inş...
hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun..keyifli forumlar
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Hayırlı uğurlu olsun.
hayırlı olsun keyifli forumlar...
aramıza hoşgeldiniz, aracınıza kısa sürede kavuşmanız dileğiyle, keyifli forumlar.
Hoşgeldiniz Umarım Diğer Arkadaşlar Gibi Beklemekten Sıkılıp Hala Gelmedi Aracım Beklemekteyim Ne Zaman Gelecek Gibi Konular Açıp Sizle Birlikte Bizde Beklemeyiz![]()
![]()
Araç gelene kadar sükunetle ve sabırsızlıkla bekleyeceğim...![]()
haayırlı olsun süper bir arac almşsınız keyifli forumlar
hayırlı olsun
Hoş geldin...
PUNTODAN SONRA PUNTO..!
Aracınız hayırlı olsun. Aramıza hoşgeldiniz, keyifli ve aktif forumlar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri