2 aymı..:D
her cumartesi yıkarım:)
Printable View
2 aymı..:D
her cumartesi yıkarım:)
çok isterim en yakın zamanda bi buluşma olmasını :) teşekkür ederim
teşekkür ederim RENKTAŞIM gerçekten harika bir renk sabah bi farklı öğlen bi farklı akşam bi farklı görünüyor:)
2 ay da bir se senede 6 defa yıkatmak yeterli o zaman süpermiş, bir kayserili olarak sevindim bu işe:)
sağolasın Punto_Can; tek korkum cam filmi oldu şimdi onada artık dikkat edicez
onurrun lütfen arka arkaya mesaj atmayın... çoklu alıntı yapacaksanız.. alıntı butonunun yanındaki butonu kullanınız... önceki mesajınızdan sonra mesaj yazacaksınız önceki mesajınızı düzenle yapıp eklemek istediklerinizi ekleyiniz....
Scottie uyarın için sağol, tecrübesizlik işte bundan sonra dikkat etmeye çalışıcağım.
İşin gerçeği gerçekten kiri göstermeyen bir renk. Üşengeçlik ile ilgisi yok aslında şimdi yıkandı ve pırıl pırıl ancak işyerimin konumu gereği sabah giriş yaptığım anda toz bulutu altında kalacak. Bu durum her gün yaşandığı içinde arabanın temiz kalması max. 1 gün. :)
Ben tabikiii. Siyah bakımını seven sensin. Sıraya gireriz bizde arabamla :)
Ben ne yapim Coşkun. Bir ara her hafta yıkattım. Bir saat sonra yağmur yağdı sanki Allah temiz kalmasını istemiyormuş gibi. Bir yerde de iyi oldu aslınd apis olunca dikkat çekmiyor. Karşı komşumda bolero kırmızısı var. O yıkattığı için bütün çocuklar onun tepesinde.
Bu Cumartesi bende olacağı için pis kalacak kendisi :) :)
Yeni aracın hayırlı olsun.
Kazasız belasız keyifli sürüşler...
hayırlı ugurlu olsun. kazasız belasız kullanmanız dıleklerımle
onurrun arabanız hayırlı olsun kazasız belasız binin... :)
Ne 2 ayı 4 ayı ya araba dediğin her hafta yıkanır :) İçi için hadi bişi demiyorum ama dışı mutlaka... ;)
Bu arada arabayı yıkattığında yağmur yağdığından şikayetçi olan arkadaşlara önerimdir bizzat kendim yapıyorum "hava durumunu izleyin" öyle yıkatın ve ya yıkayın... :D
yağmur yağsın yine çıkar yıkarım arabamı feda olsun:D
O çıkar Onur. Söz konusu arabası olunca kendini düşünmez :)
Doğru haklısın Yasemin Abla. Benim de sık sık başıma gelen bi olay. Bazen hava durumunda güneşli gözükmesine rağmen arabayı yıkarken yağmurda durulamasını yapabiliyor :)
Sen de bi sevemedin be Eser Abim araba yıkamasını çeşit çeşit şampuanlar parlatıcılar var bi al onlardan bi şöyle köpüklü köpüklü cilalı bi parlat bakalım :D Sonra da karşısına geç seyret :D Hele hava da güzelse araba yıkamak çok zevkli bi olay yani ;) :)
Aynen öyle katılıyorum buna bende :D
Aramıza hoşgeldin Onur, aracın hayırlı olsun, kazasız sürüşler, keyifli ve aktif forumlar.
hayırlı olsun onur aramıza hoş geldin
gerçekten çok güzel renk
gün geçtikçe daha fazla seviyorsun bu rengi.
kir konusuna gelince arabanın kirlendiğini bir camlardan 2 yıkarken akan çamurdan anlıyorsun.
ama yeni yıkanmışken çok güzel gözüyor gerçekten