Alıntı AYDINKILIC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bugün arabayı yaptırmak için ilk Boranlar servisine gittim.. 15 dk. beklememin ardından "Sizin ne vardı?" gibisinden bi soruyla karşılaşınca iyi günler deyip Bilen'e geçtim.. Bilen'de ilgi , alaka güzel.. Aracı teslim ettim , evime kadar bıraktılar. Yalnız sizin tecrübenize dayanarak bir soru sormak istiyorum. Bir GP ön tamponu 570 milyon + 200 milyon işçilik olabilir mi? Hadi tampon fiyatını geçtim o işçilik fiyatı nedir.. Bir tamponu 10 kişi falan mı takıyor?.. Kaliteden taviz vermiyelim derken masrafı ağırlaşıcak gibi...

Aydın selam öncelikle aramıza hoş geldin ve çok geçmiş olsun servis konusunda bileni tercih etmem çok ii olmuş çünkü servis müsteri analyışı olarak süper ötesi tampom işciliği konusuna gelincede tamponda boya işlemide uygulanacak ise işcilik tutarı çok ii sebebıne gelınce tampon bılıyorsunkı plastik bir paraça ve boya öncesi özel plastik boya astarı atılıyor ve cok pahalı bır malzeme bu uygulamayı yapma ıse ilerki günlerde aracın yıkanması esnasında boya atmalarına sebeb olabılır fakat sadece söküp takma ise fiyat apartılmış bencede