Aslında en iyisi eski model Dodge Kamyonet almak.. Tek eksiği park sensörü :D
Printable View
Aslında en iyisi eski model Dodge Kamyonet almak.. Tek eksiği park sensörü :D
şaka bir yana bizim arka tamponlar baya sağlammış. yakın zamanda forumdan bir arkadaşın puntoya bayan sürücü yeni model polo ile arkadan çarpmıştı. resimlerde puntoda sadece çizik vardı tamponda ama polonun ön taraf yamulmuştu. ben de hayret ettim doğrusu silerken bile esneyen tamponun bu kadar sağlam olduğuna.
Evet katılıyorum. Sarsılmadan sonra ben arka tampon ya çatlamış , içine göçmüştür yada düşmüştür düşüncesiyle arabadan indim.. Lakin sadece krom çubukların kırıldığını ve tamponun biraz esnediğini görünce hayret ettim. Gerçekten de beklentimden daha sağlam çıktı.
aramıza hoşgeldin,keyifli formlar.
Teşekkür ederim , hoşbulduk. Sizede keyifli forumlar dilerim.
Aydın,öncelikle aramıza hoşgeldin diyorum.
Servis maliyetlerinin fazla olmasının en büyük sebebi,işçiliktir.
kasko ve sigortanın olmadığı durumlarda yapılacak olan,orjinal parçayı servisten alıp,dışarıda iyi bir ustaya yaptırmaktır.
Hoşbulduk. Evet söyledikleriniz daha mantıklı. Yalnız aklıma takılan başka bir soru var. Servis işçiliğinin cebinden ödiyecekler için pahalıya geldiği hepimiz için aşikar. Peki dışardan daha ucuz bir maliyetle orjinal tampon edinmemiz mümkün değil mi? Dışarda çok daha ucuza parça satışı yapılıyor. (Bu parçaların kalitesi yada orjinalliği konusunda bilgim yok) Ama illa ki başka bir yolla temin etme şansımız yok mu?
dışarda orjinal parça bulabilirmiyiz bilemiyorum.ama pekde güvenilmez diyebilirim.
ben 96 model şahine bile bilen otodan parça alıp dışarda taktırıyorum.
dışardan parça temn edilebilir tabi ama temin edilen parçalar orjinal parçadan çıkarılan kalıp ile üretildiğinden bir kaç milim değişiklik olabilir ki bu da açıklıklara neden olur diye düşünüyorum...
O zaman servisler piyasayı tekeline almışta diyebiliriz.. Allah kimseye kaza bela vermesin. Bir de benim gibi "illa ki kalitelisi , orjinali olsun" düşüncesine sahip olanların vay haline yoksa..
sonuçta onlarda bağlı oldukları markayı temsil ediyor,markanın servis politikası neyse onu uygulamak zorundalar.
tabi bazen bayi ve servis sahipleri veya yönetici ve çalışanlarının sebep olduğu olumsuz davranışlar müşteriye yani bize zarar verebiliyor.
beyefendiler neredeyse söküp taktığı her vida ve somuna işçilik yazacaklar.
Yalnızca GP'min arka tamponu için fiyat sordum ; işçiliğine 200 istediler.. Acaba bir tamponu 10 kişi falan mı söküp takıyor?...
Aydın selam öncelikle aramıza hoş geldin ve çok geçmiş olsun servis konusunda bileni tercih etmem çok ii olmuş çünkü servis müsteri analyışı olarak süper ötesi tampom işciliği konusuna gelincede tamponda boya işlemide uygulanacak ise işcilik tutarı çok ii sebebıne gelınce tampon bılıyorsunkı plastik bir paraça ve boya öncesi özel plastik boya astarı atılıyor ve cok pahalı bır malzeme bu uygulamayı yapma ıse ilerki günlerde aracın yıkanması esnasında boya atmalarına sebeb olabılır fakat sadece söküp takma ise fiyat apartılmış bencede
Aramıza hoşgeldin Aydın, keyifli ve aktif forumlar.
Hoşbulduk teşekkür ederim :) Neticeyi telefonla bildirdiler ; trafik sigortası karşı tarafı %100 hatalı bulduğu için masraflar karşı tarafa ait olacak. Eğer tamir edilebilecek durumda ise tamiri yapılacak , değilse orjinali ile değiştirilecekmiş. Eğer tamir edilerek yapılacaksa umarım sizin bahsettiğiniz ilgi ve alaka gösterilir. 1 hafta oldu bekletiyorlar , inşallah Bilen beklediğim gibi kaliteli bir servis anlayışı ortaya koyar.