Hoşgeldın burak semt neresı?
C.tesi günü punto evo aracımızı teslim aldık.Sanırım burada araçlarımızla ilgili paylaşım yapılıyor gayet güzel site olmuş umarım güzel vakit geçiririm.
Sevgiler.
Hoşgeldın burak semt neresı?
I ' m c a p u l i n g . . .
Güzelyalı.
Hoşgeldin burak , izmirin sıcağı derken ankarada dün ekranda 41 dereceyi gördüm şoke oldum![]()
Aramıza hoş geldiniz. Mersinde de aşağı yukarı aynı sıcaklık söz konusuydu dün aman Yarabbi ne sıcak vardıDikkatli olalım bu sıcaklarda...
Artık Fiorinolu
hoş geldin. keyifli ve aktif forumlar..
hoşgeldin burak hayırlı olsun keyifli forumlar...
Burak hoş geldin aramıza.
İstanbul da ciddi anlamda yanmakta.Ben şu anda odamın içerisinde eriyorum.Yola çıkmak için akşamüstünü beklemekteyim.Bakalım yola çıkmadan ne kadar eriyeceğim...
Aracınız hayırlı olsun, evo için en iyi renk seçimini yapmışsınız, foruma hoşgeldiniz.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
burak hoşgeldin...hemen bugün bi buluşma yapabilirsin yeni aracınla aşağıdaki linki incele
https://forum.grandepuntotr.com/izmi...n-bulusma.html
ve diğer izmirliler sizlerde
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Kuşadası nasıl arkadaşlar.. İlk defa kuşadasına geleceğim bu sene temmuz 5 te orda olacağım 1 haftalığına...
10 numara![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
hoşgeldin... keyifli forumlar...
hoşgeldiniz keyifli forumlar![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Hoş geldin hayırlı olsun...
PUNTODAN SONRA PUNTO..!
Aramıza hoşgeldin Burak, aracın hayırlı olsun, kazasız sürüşler, keyifli forumlar.
hoşgeldiniz
hoşgeldiniz.
aramıza hoş geldiniz
keyifli ve aktif forumlar
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
aramıza hoşgeldin,keyifli formlar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri