Sevgiler saygılar hepinize...puntoyu 24.04.2009 da aldım....bugün 25.04.2010...aranızdayım sonunda , bir yıldır forma üye olmaya çalışıyorum...en az 30 defa denemişimdir...sürekli kullandığım ve içinde yabancı kökenli harfler bulunan kullanıcı ismim yaktı beni... Erdi YILMAZ bey e mail attım ve oda bakan ama görmeyen gözlerimi açtı sağolsun
...PUNTO33 olarak aranızdayım ...güzel ve seviyeli paylaşımlar.
Çok ilginç bir o kadar da sempatik bi hikayearamıza hoşgeldiniz keyifli forumlar...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
aramıza hoş geldin.keyifli formlar.
Aramıza hoşgeldin Bülent kardeşim. Yaşadığın talihsizlikte de bir hayır varmış demekki. Aktif forumlar.
Bülent merhaba,hoş geldin
Bülent abi hoş geldin. kazasız sorunsuz cezasız günler, aktif vede keyifli forumlar dilerim...
Artık Fiorinolu
hoşgeldin. keyifli forumlar...
Aramıza Hoşgeldiniz..
BY Turbo SPORT 150 HP
Cümleten hepinizİ hoşbuldum...zaten bir yıl önce hoşbulmuştum sizleri...(misafir olarak)...iyi dileklerinizin de 10 katınıyla karşılaşırsınız inşallah.Saygılar...
Konu PUNTO33 tarafından (27/04/2010 Saat 00:09 ) değiştirilmiştir. Sebep: SLM
hoşgeldin. keyifli ve aktif forumlar.
Hoşgeldin Bülent, keyifli forumlar...
hoş geldiniz, keyifli forumlar............
hoş geldiniz, keyifli forumlar...
PUNTODAN SONRA PUNTO..!
aramıza hoşgeldin bülent
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
kardeşim aramıza hoşgeldın iyi formlar....
hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim.
hoşgeldiniz bülent bey. bir mersinli daha çok sevindim.kazasız belasız kullanın inşaalah.
Merhaba bülent bey aramıza hoşgeldiniz güle güle kullanın kazasız belasız iyi formlar size tekrar tekrar HOŞGELDİNİZ aramıza... Punto kardeşligi gün geçtikçe büyümekte gerçekten buda bizleri mutlu ve umutlu ediyor dogrusu...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Bülent hoşgeldin bizim aileye arkadaşım, keyifli forumlar.
Hoş buldum efendim,saygılar sunuyorum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri