:D Hayret fatoş normalde pek korkmaz :)
Printable View
:D Hayret fatoş normalde pek korkmaz :)
korkmak değilde tedirgin oldu desek daha dogru olur sonuçta başkasının arabası.bide ben hızlı hızlı gelip sorun nedir diyince bende olsam tedirgin olurum:)
hımm tmm anladım. O duyguya bende çok sık kapılıyorum :D bir gün dayak yerim diyorum ama ne zaman ;)
Bu arada aramıza hoş geldiniz. Keyifli ve aktif forumlar dileriz...
:D kartvizit mi abi. sen zaten üyesin :D:D
ha illaki istiyosan kartvizit Forum'un alt otoparkına koy arabayı akşamları kolaçan ediyom ehehehe :D
Aramıza hoşgeldin Arda. Keyifli ve aktif forumlar
hoşgeldin. bu arada kart nerden çıktı hergün yeni bişe duyuyoruz:D kmaraşda varmı öle bi bayan acaba arabanın başında beklicem kart vericek :D
hoşbulduk .kartlar site tarafından gönderilen kartlar sanırım.daha fazla punto severi bir araya toplamak için yapılmış .site yetkilileri daha iyi bilirler .bay yada bayan fark etmiyor siteye üye olan arkadaşlar kendilerin gelen kartları dağıtıyor.sen bekle aracın başında aman ayrılma...
hoşgeldınız keyıflı forumlar...
hoşgeldin Arda. Mersin ekibi büyüyor...
Aramıza hoşgeldin Arda kardeşim.
Valla beklemedeyiz Arda. Siteye geldiğimden beri bir buluşma olsada yesek :D:D diyorum ama bir türlü olmadı. Geçen senelerde çok aktif mersinli forum üyesi varmış ama bu sene " hadi yapalım " deyip başı çeken birisi yok henüz :)
e hadi o zaman:icecream:
erkan havalar ısınsında denize gidek:surfing:
Of süper olur valla. havaların derdine baksana abi. hafta içi iyi hafta sonu yağmur :D
Ardayı da alırız o Mut'dan buraya gelmek için yola çıkar bizde burdan çıkarız ortada buluşuruz.
silifke yapalım o zaman...