nerhal61 Nickli Üyeden Alıntı
Emrah kardeş hoş geldin...Ben de yeni bir puntocuyum ve ben senin aracın aynısının dynamicini aldım...Yok mühendis indirimiydi yok pazarlıktı derken ben 31e aldım....Trafik sigortası hediye idi, eski aracımdan da 200 tl geri ödeme ile 30800 e aldım...Araç herşekliyle güzel ama keşke dynamice pazarlık etseydin....Dynamicteki göstergeler, park sensörü, sis farları, çelik jantlar,diji klima falan artıları sonucta...Ne kadar pahalı aldına gelirse en fazla 1000 liradır belki..Sıfır araçta da aranmaz o kadarı boşver takma...
Dualogic vites ve start stop olayı cok güzel..Beğeneceğinden eminim...İlk zamanlar zırt pırt st-stp çalışıyo diyebilirsin ama bu özelliğe göre kullanmayı ögrenince ii olacak eminim...Ben sadece evime yaklaşınca ya da park edeceğim zaman kapatıyorum S&S yi...Dualogic olayı benim cok hosuma gitti...Otomatikteyken vites atmak, eco modunda tasarruf yapmak güzel...Şimdilerde daha 800 km de aracım ama 8 lt/100 km den gidiyoruz. Yoğun trafikte kullanıyorum...İleride daha da düşeceğini tahmin ediyorum...uzun yol denemedim ama 90ı buldugun yollarda aracı zorlamadıgında 3-4 lt/100 km leri görüyorsun. ben ce bizim arabalar 45 lt depo ile 800 km yi rahat görür belki fazlasını da....