Herkese merhaba,
Bu güzel forumdan bir süredir haberim var. 2.el Bravo almayı düşünürken istediğim temizlikte ve fiyatta Bravo bulamadığım için aklımda yokken GP'ye yöneldim. Umarım iyi yapmışımdır. 2006 model 65bin'de granit grisi 3K MJet Emotion 90 bg aldım. Donanımları gayet tatminkar gerçekten.
Bikaç sorum olucak araç hakkında. Cevaplayan arkadaşlar olursa çok sevinirim.
1. Araçta boyanan ya da değişen hiçbir parça yok ama 2 bölgede sürtme yüzünden oluşmuş derin çizik (yakından dikkatli bakılınca çok hafif içiine girmiş) var. Bunları tamir ettirirsem o parçaları tamamen mi boyamak gerekir. Bu aracın değerini etkiler mi? (Yaptırmadan önce resimlerini çekmek şartıyla). Rütuşlanması gereken birkaç yer var bir de. Bunu serviste ne kadara yaptırabiliriz?
2. Detaylı iç temizlik, boya koruma ve motor koruma için 250 TL fiyat aldım. Bu iyi bir fiyat mıdır?
3. Benden önce kullanan arkadaş Fiat logolarının üzerine Abarth stickerları yapıştırmış. Fakat ben tüm araçları orjinal haliyle severim. Bunları sorunsuzca çıkarabilir miyim? İz kalma ya da alttaki logonun hasara uğraması gibi birşey söz konusu mudur?
4. Yakıt konusunda euro dizel kullanılacağını biliyorum. İstasyon olarak tercih edilebilecek bir marka var mıdır?
Herkese çok teşekkürler. Aslında soracak çok soru var. Yavaş yavaş hallederiz gibime geliyor

Yer imleri