Bekir hoşgeldin..
Neden Gp sordunmu hıc kendıne?
mrb abiler ben bekir 20 yaşındayım ve gebzede ikamet etmekteyim.
uzun zamandır forumunuzu takip ediyorum Gp ya olan aşkımdan
1 ay içinfe gp me kavuşuyorum allahın izniyle.
sizden sormak istediğim ise arabayı alırken nelere dikkat etmeliyim hangi modelleri daha az arızalı ve daha cok tutuluyor ?
gp lerin real fiyatları nelerdir 2007-2008 düşünüyorum en fazla 20 bin tl ayırabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler ...
Bekir hoşgeldin..
Neden Gp sordunmu hıc kendıne?
I ' m c a p u l i n g . . .
Aramıza hoşgeldin bekir.
iyi forumlar =)
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
Önce dizelmi benzinlimi ona karar vermen lazım..
Benzinli istersen ve hızı seviyorsan 120 hp lik olanını tavsiye ederim..
Multijet düşünücek olursak 90 hplik olanı tercih edebilirsin..
Al 1.3 ömürlük kullan![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
bekir aramıza hoş geldin.
Dizel al keyfine bak. 90 lıklar hem performans yonünden hemde yakıt sarfiyatıyla seni güldürür.
peki fiyatlar hakkında bilgi alabilirmiyim örneğin 1.3 90 hp multijet dynamic, 2007 model bunu kaç paraya bulabilirim ?
arkadaşlar teknik olarak güzel önerilerde bulunmuşlar,ben farklı bişey önereyim,paranın hepsini harcama,bir miktar modifiye için para bırak,yaşın icabı rahat duramıycaksın bu arabayı alınca çünkü![]()
bana mı söylüyosun2 aydır siyah mercekli xeon ve siyah jant hayalleriyle yatıp kalkıyorum.femoli kardeşim kredi kartına taksitli satış yapabilse "borç bini geçince tavuk yiyeceksin" felsefesiyle gömülücem düşünmeden ama,maalesef şimdilik hayal kurmaya devam
yaş ilerleyince ya genç hanım,yada gr punto alcan gençleşmek için
şaka,şaka
hg bekir fiyat aralığı şehir olarak değişiyor 16,000-20,000 arası temiz bulursun. ama sana önerim kmsi düşük araca bakve 2007-2008 araçların garantisi yeni bitmek üzere sanıyor isem almadan fiat servisine sorabilirsin bakım aralıklarını ordan anlarsın zaten ne olduğunu şimdiden hayırlı olsun
aramıza hoşgeldin bekir
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Aramıza hoşgeldin Bekir. 1.3 Multijet yakıt sarfiyatı yönünden seni oldukça mutlu edecektir.
Hoşgeldin Bekir,
Aracın sorunsuz olmasına dikkat etmelisin.Yetkili servise gidip göstermek gerekiyor ve geçmişe dönük bakım-kaza kayıtlarına bakılmalı.Düşük km lerdeki dizeller alırken ve satarken biraz daha avantajlı olmakta.Yine baz donanımlardaki değer kaybı donanımlı modellere göre daha az olmakta,
Hayırlısı olsun, keyifli forumlar...
aramıza hoşgeldin Bekir keyifli ve aktif forumlar..
Hoşgeldin bekir
keyifli forumlar...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri