Evet Mustafa konuyu katlettik. Merve'cim kusura bakma :)
O zaman ben buluşma için yeni bir konu açayım. Tarihi belirleyelim.
Printable View
bagaj kapağına aldım.forumda bikaç arkadaşta olamsı lazım zaten engin abide vardı.ank dan ali den almıştı galiba.ben birmottan aldım 38 tl fiyatı var.ön panjur el imalatı
hoşgeldiniz merve hanım .toplantı olsada yeni üyelerde ( ben gibi) katılsa.
aracınız güzel bakım ister siyahda cila falan .
o istiyo biz yapıyoruz zaten..
hayrola sanayide dükkan var burdada müşteri avına çıktınız galiba..gp nizde yokmuş...
benim sanayide yerimde yok .onun için müşteri avında olmanda pek mantıklı değil.
arkadaşımdır gerçek hayattanda tanıdıgım.
neden bunu söylediğiniz anlamadım.
gp olmayabilir ilk mesajalrıma bakarsanız kendimi tanıtırkende gp yok ama almak istediğim bir araç hatta toplantılara başka araçla gelebilirmiyim diye sorduğumda yasemin hanımın verdiği cevabıda görebilirsiniz.
Foruma üye olmak için gp olması şartmı?
Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
Bendede normal farlarda ve sislerde osram beyaz ampul var çok ta memnunum açıkcası
siz de neden üzerine basa basa cila dediniz bnde onu anlamadım...
yağmurlarda problem yaratıyormu peki görüş açısından??
birde bir soru daha sormak istiyorum..sadece ampullerimi değiştirdiniz komple farımı?? serwis bna farıda değiştirmemi tavsiye etti.orjinaline takarsam duwarda yada öndeki araçta görüntü çizgili oluyormuş..
yazdıklarınız karşımda avuçlarını sıvazlıyan biri olduğu izlenimini werdi..tabii GPnizin olmaması da cabası..neyse luzumu yok uzatmaya kelimelerinizi yalnış seçmişsiniz demekki bakımı zor oluyordur gibi cümleler kursaydınız böyle anlaşılmazdı..daha ilk başta selam yazıp arkasından hemen cila demeniz böyle bir etki yarattı..neyse dedim ya lüzumu yok uzatmaya.. iyi forumlar..
Yağmurda felan hiç bir olumsuz yanını görmedim normal sarı ampuller gibi ama görüntü biraz daha net tabikide
Far konusuna gelince bendeki farlar orjinal karartılmış fun farları normal chrome(beyaz)tabanlı farlarla aynı yansıtıyor ama kazadan önce orjinal fabrika çıkışlı farları karartıp elle angel yaptırmıştık ondada bir sorun yoktu çünkü farın karartılmış kısmı yansıtıcının iç kısmı değilki dışı yani orayla ampulü yansıtmasının hiç bir alakası yok servis far satmak için öyle demiş olabilir
Tufan Bey, Elbetteki forumumuza GP'si olmayan arkadaşlarımızda girebiliyorlar.
Merve Hanımında dediği gibi tanışma konusunda iyi niyetli olarak söylediğiniz şey kullanılan yanlış kelime ile farklı bir anlama geçti. Bu konuyu daha fazla uzatmayalım olur mu? Merve Hanımın tanışma konusunu biraz kirlettik. Herkese iyi geceler ve keyifli forumlar.
:) 270 lira angel far derken erdem abinin farlarındanmı onların fiyatlarını bilmiyorum ben normal farların içini açtırıp yaptırmıştım 250 300 lira gibi bir maliyeti olmuştu
Ampulleride baya yüksek fiyat söylemişler ben uzun kısa +sislere toplam 70 liraya almıştım ama 2 sene olucak neredeyse
He birde bir şey daha söyliyim beyaz ampuller zaman geçtikçe sararıyor benim avatarıma bakarsanız oradaki resimde sisler sarı gözüküyor geçenlerde tekrar değiştirdim yenisiyle yoksa sigara içmiş gibi duruyor :) (sadece sislerde oldu normal farları çoğunlukla kullanmam hep sisler açık gezerim o yüzden normal farlar 2 senedir beyaz duruyor solma yok)
bnde parklarla normalleri çok kullanıyorum.. genellikle geceden açık unuttuğumdan gündüzede kalıyor farkedersem park a alıyorum.. fakat sararsa bile dediğiniz fiyatlardaysa değiştirmek çokta sıkıntılı olmaz gibi.. sislerimi sürekli açmayı bnde isterim ama ödümde kopmuyor değil polis çevirip ceza yazıcak diye..
angel'ın çiftinin 270 olduğundan emin değilim belki biri için söyledi ben o bissürü anlattığının içinde atladım onu.. bakıcaz araştırıcam işte yeni de olunca şimdi satışı plakası üzerine polislere plakayı alana kadar çay şeker parası derken malum şimdi MTV zamanıda geldi..biyerden bir zaman başlıcam ozmn daha ciddi fiyat araştırıyor olucam tabi ki..
valla angel için ne desem yalan fiyatlarını hiç bilmiyorum femoli abi bilir onda böyle aksesuar vb şeyler var
Birde sararmasının sebebi bende çok kullandığım için olabilir.polisler tanıdık oldu artık ceza yaza yaza artık uğraşmıyorlar bile polis diyor ben bıktım ceza yazmaktan sen bıkmadın ceza yemekten benim birde tek sisten değil önde plaka takılı olmadığı içinde yazıyorlar durduğu yerde :) o yüzden xenon yerine ben ampul tercih ettim ama sislere xenon düşünüyorum arabanın bazı borçları var onları hallettikten sonra elden geçiricem tekrar.
Size tekrar keyifli forumlar dilerim
Aramiza hoşgeldiniz keyifli yorumlar...
Mert çarşamba akşami bende polislerin kurbani oldum,önde plaka olmadiği için durdurdu ve ne var ne yok çikti ortaya ne diller döktüm sonuç bi ceza kesti ve birazda harçlik aldi arabayi öyle kurtardik yani anliyacağin...