Sayfa 1/2 12 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Merhabalarım merhaba

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    YEŞİM İRMA X
    H5N1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 6

Karizmatik Merhabalarım merhaba

Selamlar GP ve Bravo kullanan elit insanlar.

Forumunuzu internetten araştırdım. Ne kadar da dolu bir forum hemen her konuda bilgi var.

Başarılı buldum inceleme ve bir iki konuya yorum yapmak için üye oldum.

32 yaşındayım doktorum bir ilaç firmasında üretim müdürü olarak çalışıyorum. FİAT BRAVO sahibiyim. istanbul da ikamet ediyorum.

Aslen uzman genel cerrahım.

Hobilerim ; Sinema,Tiyatro,Müzik üçgeninden ibaret değil elbette aracımı çok seviyorum şu sıralar en büyük hobimin bu oldugunu söyleyebilirim.

Şu sıralarda H1N1 virüsü ile ilgili yogun bir gündemimiz olmasına rağmen arada vakit bulup da sitenize katkı sağlamaktan ve bilgi birikimlerimi paylaşmaktan mutluluk duyacağım.

Kullandığım takma adım dolayısı ile mesleki yaklaşımım yakın olacağından kimileri gibi sarman, minnoş, asi genç ,kırık kalp, lemanyak, arap, narkoz ( bu hoşuma gitti) gibi nick ler tercih etmiş olmam çok doğaldır diye düşünüyorum.
    Espri yapmayı çok severim şakacı bir karakterim var hiçbirşeyi aşırı ciddiye almam avrupai düşünürüm arabesk düşünceye asla yer yoktur hayatımda olumsuzlukların bile olumlu yönlerini görebilen saygı ve sevgi çerçevesinde insanlara yardım etmeyi seven yenlikçi yapıda Atatürkçü bir bayanım.

Kendimden ne de çok bahsettim okurken yorduysam affola

Herkese merhabalarım merhaba!
    Konu H5N1 tarafından (14/11/2009 Saat 13:12 ) değiştirilmiştir. Sebep: hatalı bilgi :)

2. Bu mesajı için 2 kişi H5N1'ye teşekkür etti:

nazmi korkmaz
    dream_blue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 VLK 93

yeşim hanım masallah destan şeklinde kendınızı tanıtmıssınız.Hepsini sıkılmadan okudum valla ne yalan söyliyim aramıza hoşgeldiniz istediğiniz her konuyu sitemizden bulabilirsiniz

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

anvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1348

ayrıntılı tanıtım için teşekkürler. hoşgeldiniz aramıza

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

Hoşgeldiniz dikkat ettimde nickimi beğenen bir siz çıktınız haha teşşekkür ederim beğeniniz için ayrıca ben de eski bir tıpçıyım 3 sene okuyup işletme ye geçtim orayı bitirdim siz hangi okuldan mezunsunuz? Belki aynı arkadaş camiasından karşılaşmışızdır. İstanbul üniversitesi ise tekrar memnun oldum. İyi formlar dilerim.

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

YEŞİM HANIM FORUMA HARİKA BİR GİRİŞ YAPMIŞSINIZ
    isterseniz şöyle bir görev bölümü paylaşımı yapalım
    siz bize sağlıkla ilgili soracağımız konularda bilgi verin
    bizde size arabayla ilgili konularda sonuna kadar yardımcı olalım
    valla ne yalan söyliyim sevindim
    bedava doktor baldan tatlıdır
    =)))))

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

10. Bu mesajı için 2 kişi GP COSKUN'ye teşekkür etti:

SERDAR ÖZLÜ
    serdar2362 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BY 7694
    Edilen teşekkür: 1623

Hoşgeldiniz. Forum'umuzda aradığınız her konuda birşeyler bulabilirsiniz. Bulamadığınız noktada biz size yardımcı oluruz. Doğal olarak arabanızın modeli bakımından bazı değişik konular olmayabilir. Hepimiz araştırmacı forum üyeleri olduğumuzdan gereken yardımı sağlamaya çalışırız. Günün yorgunluğu ve stresini sitemizde atacağınızdan, vaktin nasıl geçtiğini anlamayacağınızdan eminim.

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ertuğ Torun
    T-jet uzmani Romeo_er2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52
    Edilen teşekkür: 1032

hoşgeldınız..umarım guzel vakıt gecırırsınız.. =)
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Erdem Bozdağ
    GP Hastası Erdem Bozdağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1126

hoşgeldiniz
    keyifli forumlar

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Öncelikle hoşgeldiniz çoşkuna katılıyorum biz size yardımcı olalım sizde bize bedava doktor baldan tatlıdır

Tabi bu işin gırgırı aramızda aktif olmanız dileği ile

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ümit berk
    Don Vito Puntoleone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 114

hoş geldiniz...Forumdan her zaman keyif almanız dileğiyle..
    Özel Kurmay Başkanı...

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

kubilai çırak
    kubilai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yakut Kırmızı
    Edilen teşekkür: 69

Merhaba sizede hoşgeldiniz umarım forumdan yararlanır ve de fayda sağlarsınız.. İyi günler dileğimle

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ogulcan ÖĞÜT
    Ogulcan.Öğüt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Karabük
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    78 SK 363
    Edilen teşekkür: 417

Hoşgeldiniz Aktif Forumlar ...
    Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...

YEŞİM İRMA X
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim karşılamanızdan dolayı.
    İşlerim nedeni ile pek sık giremesem de bir kaç konu gözüme çarptı.
    kzlara manto erkeklere punto bravo alıyorum yorumunuzu esirgemeyin ve 1 haftadan fazla servisde bekleyen araçlar ile ilgili sanırım bir kaç konu daha var ama hızlı okuyarak yorum yapamıyorum aynı anda 3-5 iş yapmak zorundayım hafta sonu ve sabah 7 den beri bilgisayarımın başındayım önemli sorumluluklarım var bu nedenle forumunuzda vakit ve ihtiyaç duydukça girerek soru soracağım yada başıma gelenleri paylaşacağım kısa olmak koşulu ile.

Forumda bazı konularda objectif bakılırsa haksız yorumlar var hepimiz insanız elbette defect lerimiz olacaktır ancak yararlı konular yapılan boş ve kısır çekişme içeren yorumlar yüzünden değerini kaybediyor.
    Demokratik bir forum olması elbette iyi ama herkes ne konuşacaksa bence önce tartarak konuşmalı kimse kimseyi kırmamalı.

Gelelim benim konuya; Doktor olmaktan gurur duyuyorum önceden meleğimden bahsetmem size daha başından kendime karşı bir saygı duymanıza neden olmustur bu tüm kesimlerde böyle hatta tüm dünyada doktorluk mesleğine karşı her insan vicdani bir bağlılık ve yakınlık duyar bu bizim toplumumuzda doktorları şımartmak ve kötü yöne çekmeye hatta kullanmaya kadar gider.
    Mesleğim ilaç geliştirme ile ilgili daha doğrusu uzman olduğum branşta kadınlara yönelik bir ön yarğıdan dolayı görev almıyorum genel cerrahlar nedense hep erkektir. Neyse bu konuya pek girmeyeyim. Uzmanlık alanımda bana özelden soru sorabilirsiniz vaktim oldukça cevaplarım.
    Doktorlar zaten bedava bu ülkede değeri bilinmeyen en 1. meslektir bizim mesleğimiz doktorların aldığı para ortada ödedikeri vergi de ortada buna karşılık uzmanlarımız dahi günde 70-100 hatta 200 hastaya bakıyor yada sadece bakıyor tedavi edemiyorlar buna hasta yogunluğu nedeni ile vakit yok. Hükümetlerin sağlık politikası ne yazık ki bizi bedavaya çalıştırmaya endeksli bir çoğumuz ev kirası aidatlar telefon elektrik su vs gideri ile boguluyoruz insanca yaşamaya yetecek kadar maaş almıyoruz ancak kendimizi faal meslekten kopararak yönetici oldugumuzda kontrol uzmanı olarak hayatımız daha yaşanabilir oluyor tabii bu işlere yaklaşana kadar sektörde oldukça eziliyorsunuz.
    not: özel sektörde çalışanları kastedmiyorum lafım genele.

Hakan bey ben ırmak beni tanımanız gerekir doktor yaseminin arkadaşıyım siz bizim derslere girerdiniz kız arkadaşınızla şimdi yasemin sanırım yurt dışında uzun süredir görüşmüyoruz mail de atmıyor aradan nerede ise 12 yıl geçti sizi nickinizden tanıdım bir de resminizi hafızamı zorlayarak hatırladım hatta bende fotoğraflarınız var hep beraber çekilmiştik sizi hep saygı ve beyefendi kişiliğinizle tanırdım. Burada da birkaç yazınızı okudum. İstersniz özelden görüşelim saygılar.
    İşte dünya küçük birazdan ben de koşuya gideceğim ama forumda birkaç şey yazmam gerekecek.
    Diğer arkadaşlar soracak sorularınız olursa lütfen yazın geç de olsa cevaplamaktan memnuniyet duyacağım.
    Konu H5N1 tarafından (14/11/2009 Saat 11:57 ) değiştirilmiştir.

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

yeşim hanım
    bir yazıyorsunuz pir yazıyorsunuz ,kısa kısa demişsiniz ama maşallah okumak 10 dakkamı aldı yanlış anlamayın daha mutlu olduk uzuzn uzun paylaşımda bulunduğunuz için bir ekleme yapmak istiyorum yazdığınız bir cümleye karşılık
    doktorluk değeri en bilinmeyen bedava maslek yazmışsınız
    sizin tabirinizle bedava olabilir ama çok kutsal bir meslek
    birde inanın bana değeri kesinlikle biliniyor bugün bir çok anne baba oğlu veya kızı için konuşurken benim kızım veya benim oğlum büyüyünce doktor olacak diyor
    en ufak bir rahatsızlıkta direk size koşuyoruz mesleğiniz hakkında böyle düşünmeyin
    allah doktorları başımızdan eksik etmesin
    çalışmalarınızda başarılar dilerim
    saygılar
    Konu GP COSKUN tarafından (14/11/2009 Saat 12:05 ) değiştirilmiştir.

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

26. Bu mesaj için teşekkür edenler:

YEŞİM İRMA X
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Teşekkürler çoşkun bey bunlar bilinen şeyler o yüzden yazmak istemedim ben toptan cevap yazdığım için yazımı uzun tuttum bir de tabii toplumsal konulardan biridir bizlere yapılan haksızlıklar buraya tamamını yazsak kitaplaşabilecek kadar uzun yazılır o yüzden gerek yok üstünkörü geçtim sadece.

Mesleğimin değrini bildiğim için istifa edip özele geçtim zaten bu da olmasaydı yurtdışına gidecektim birçok arkadaşım gibi.

Bizi anlayacak birileri birgün çıkar diye bekledik yaşımız 32 oldu herşey hala aynı.
    Neyse konu dağıldı.

Bence biri çıkıp kardeşim Türkiyede okudun bu ülkenin ekmeğini yedin elbette fedakarlık yapacaksın diyecek bunlar hep aynı muhabbet şimdi diyecem ki ben ülkemin ekmeğini yedim peki ülkemin ekeğini bizim üzerimizden çalanlara ne diyecez boş tabii insan ömrü çok kısa çok yapabiliğimiz şeyler hep kısıtlı insan olarak aciziz.
    Daha çok şey yazarım da yeri değil.
    Konu H5N1 tarafından (14/11/2009 Saat 12:14 ) değiştirilmiştir.

DENİZ YURTSEVEN
    erkaymis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 89

aramıza hoşgeldiniz özel bir ilaç firmasında çalışıyorum demişsiniz size bir soru sorabilirmiyim(sordum zaten) ? d.gribi aşısı tavsiye ediyormusunuz ve siz aşıyı oldunuz mu?bu ilaç firmaların ceplerini doldurmak için olan yapılan bir alı türrümü??

YEŞİM İRMA X
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Ben aşı olmadım ancak virüs ile de karşılaşmadım izole bir ortamda yaşıyorum ev iş hep özel aracımla konik bir hastalığım yok virüs ile karşılaşırsam tedavisini yaparım benim için herşey normal şu an ancak virüsün zarar verebileceği hastalar ve 50 yaş üzeri ve bazı kronik rahatsızlığı olan tedavi edilmemiş yada hastalığının bilincinde olmayan kişiler. Önce bir check-up yaptırılmalı elbette gereken kişilerin aşılanmasını öneririm her insan doğal yollardan bu hastalığı atlatamayabilir.
    Eğer virüsle karşılaşılmışsa aşı koruyuculuk sağlar. Doğal bağışıklık sağlanmışsa bir etkisi olmaz önemli olan virüsle karşılaşılmadan bağışıklanmanız.
    Ben aşı olmadım diye diğer arkadaşların olmaması söz konusu değil ben sadece kendi kararım sonucu olmadım yoksa diğer bir kısım dr. arkadaşlarım aşı oldular.
    Konu H5N1 tarafından (14/11/2009 Saat 12:25 ) değiştirilmiştir.

30. Bu mesaj için teşekkür edenler:

DENİZ YURTSEVEN
    erkaymis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 89

Çok teşekkür ederim fakat ne kadar izole ortamda olusanız olun günde kaç kişiyle karşılaşıyoruz kaç kişiyle tokalaşıyoruz hem korkuyu yaşıyoruz hem ben önlemimi aldım ben risk alanında değilim diyerek kendimizi kandırıyoruz .
    yani aşı olmayın kendinize daha dikkat edin diyorsunuz

YEŞİM İRMA X
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Alıntı erkaymis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkür ederim fakat ne kadar izole ortamda olusanız olun günde kaç kişiyle karşılaşıyoruz kaç kişiyle tokalaşıyoruz hem korkuyu yaşıyoruz hem ben önlemimi aldım ben risk alanında değilim diyerek kendimizi kandırıyoruz .
    yani aşı olmayın kendinize daha dikkat edin diyorsunuz
    Hayırrr yukarı yazdım açıklamasını izole yaşıyorum kimse ile el sıkışmıyorum zaten görüştüğüm genelde meslektaşlarım ve korunmasını bilen insanlar mümkün mertebe bu 5 ay sinema tiyatroya gitmektense açık temiz havada koşmayı tercih ederim. Bu günler de geçecektir. Aşı olmak yada olmamak işte bütün problem bu.

serdar mumcu
    sersev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 96

aramıza hoşgeldiniz doktor hanım...

Sayfa 1/2 12 SonSon