Hoşgeldin Hüseyin. Aktif forumlar. Bize lastik ve jant konusunda teknik fikirler verirsin umarım.
Selam arkadaslar İstanbul beylikdüzünden Hüseyın ben jant ve lastık işiyle ugrasıyorum siteye gordugum sıyah bır grandepuntonun arkasındakı stıcer sayesınde uye oldum
keyıflı forumlar dılerım.
Hoşgeldin Hüseyin. Aktif forumlar. Bize lastik ve jant konusunda teknik fikirler verirsin umarım.
Hoşbulduk Serdar! Memnuniyetle tabiki her zaman.
hosgeldiniz keyifli forumlar, stickerlarimizin ise yaradigini gormek sevindirici : )
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Hoşgeldin hüseyin aktif forumlar diliyorum stickerlerimiz göze batıyor demekki![]()
hoşgeldiniz
keyifli forumlar
hoşgeldiniz keyifli ve yararlı forumlar
Aramıza hoşgeldin hüseyin keyifli forumlar
aramıza hoşgeldiniz..
Hoş geldiniz beylikdüzü bana yakın michelin takıyorsanız bilgi rica edececğim bana özelden adresinizi geçin hazır aracım da birmottayken 1 adet michelin e ihtiyacım var ön lastikleri atıcağım gerçi ömrünü yarılamış istepnedeki michelin bozulmadan kullanacağım yanına bir tane de sıfır lastik aldık mı işlem tamam arka lastikler daha yepyeniHazır 4 balatayı da değiştirmişken araç sıfırdan farksız olacak.
205 55 16 lastik ebadım. Saygılar.
hosgeldınız..jant lasık konusunda foruma faydanız olacagını dusunuyorum.. =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Hoşgeldin Hüseyin, keyifli forumlar...
Hoşgeldiniz aramıza keyifli forumlar ...
Hoş geldiniz keyifli forumlar
hosgeldınız
hoşgeldin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri