1051
merhabalar efem
Printable View
1051
merhabalar efem
1052 beyler biraz hızlanalım artık
Operasyon başlıyor
Devre arasındaki transfer döneminde takıma takviye amaçlı olarak en az iki tane yabancı futbolcu almayı planlayan Beşiktaş'ta gönderilmesi istenen isimler Ricardinho, Diatta ve Higuain olarak belirlendi ancak
Devre arasındaki transfer döneminde takıma takviye amaçlı olarak en az iki tane yabancı futbolcu almayı planlayan Beşiktaş'ta gönderilmesi istenen isimler Ricardinho, Diatta ve Higuain olarak belirlendi ancak geldiği günden beri genel olarak maçların son bölümlerinde oyuna giren Higuain'in, Sivasspor karşısındaki performansı ve kamuoyundaki olumlu hava yönetimin bütün planlarını bozdu. Yönetim kurulunun devre arasındaki transfer için bir araya geldiklerinde yaptığı toplantıda bazı yöneticilerin "Bize göre Higuain çok iyi performans sergilemedi ama Sivasspor maçındaki oyunu taraftarlarımız tarafından alkışlandı. Higuain için acele etmeyelim" diye konuştukları öğrenildi.
Siyah - beyazlı takımın devre arasındaki transferde Başkan Yıldırım Demirören'in, taraftarın sevgilisi olan Carew'i takıma katmak için düğmeye bastığı vurgulandı.
Serdar Sarıdağ-Milliyet
Yeni yıl hediyesi
Fakat Norveçli futbolcunun Türkiye'de bir takımda oynayabilmesi için yabancı teknik direktörün olması ve kendisine birşeyler verebilecek bir çalıştırıcının gerekliliğine inanması nedeniyle bu transferin zora gireceği belirtildi. Yıldırım Demirören'in bu oyuncuyu renklerine katarak taraftara yeni yıl hediyesi vermek ve aradaki soğukluğu eritmek istediği öğrenildi.
1053
Mustafa Doğan'dan sessiz veda
Deneyimli oyuncu, siyah-beyazlı kulübün ödemeleri yapmaması nedeniyle tek taraflı sözleşmeyi feshetme hakkı doğduğunu belirterek, ''Bu nedenle bir süre önce sözleşmeyi feshettim. Şu anda dosya Futbol Federasyonu'nda bulunuyor. Bu konuda federasyona iki taraf karşılıklı yazışmalar yaptı. Sanıyorum bu konudaki durum bir ay içinde belli olur'' dedi.
Sözleşmeyi feshetmesinden sonra çalışmalarını tek başına sürdürdüğünü kaydeden Mustafa Doğan, ''İleride ne olacağı belli olmaz. Beşiktaş ile yollarımı ayırdığım için takımın durumuyla ilgili konuşmak istemiyorum. Geriye bakmanın bir anlamı da yok. Siyah-beyazlı kulüpte iyi kötü 3 yılımız geçti. Tabii ki bu şekilde ayrılmak istemezdim. Kimseye kırgınlığım yok. Profesyonellikte bu tür olaylar yaşanabilir. Nasıl kulübün hakları varsa, futbolcunun da hakları bulunuyor. Ben de bunu kullandım'' diye konuştu.
Başka kulüplerden sürekli teklifler aldığını kaydeden tecrübeli oyuncu, gelecekle ilgili kararını henüz vermediğini sözlerine ekledi.
Futbol hayatına Almanya'da başlayan ve geçmiş sezonlarda Fenerbahçe'de de forma giyen 31 yaşındaki futbolcu Mustafa Doğan, 2004-05 sezonunda Beşiktaş'a transfer olmuştu.
kartalhaber
1054
arkadaşlar işlerim nedeniyle siteyle hiç ilgilenemiyorum lütfen kusura bakmayın, fırsatım oldukça yazmaya dewam edeceğim
ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ
Baskette az once Efesi 93-77 devirdik, bu sene kesin avrupa sampiyonu olacagız takım super maasalllah...
_1055_
siyahhhhhh.....!
1056
Beyaaaaaaaaazzzzzzzzzzz!!!
_1057_
En BüYük.....'
1058
_b E ş I K T A ş_
_1059_
lay lay lay lay lay lay layyyyyyyyyyyyyy oOoOoOoOoOo BeŞiKtAŞŞŞŞŞŞŞŞ
1060
1061
bugün ankara yüksel caddesinde gecekondu(ankaragücü)vei çarşı ankara grubu birbirine girdi 2 çuval sallama yakalandı gerisini tam bilmiyorum allahtan montu işyerinde bırakıp dışarı çıkmıştım yoksa bende arada kaynardım:(
yer siyah gok beyaz sampıyonnn oooo
1062
beyler burası ıyıce unutuldu :(
1063
Yıldırım
Demirören YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
_1064_
bı kurtulamadık adamdan wala ya
1065
1066
baya yavaş gidiyoruz
Besiktasliysan Ogun, Degilsen Itaat Et...
İtaat edilecek bir yönetim istiyoruuzzz... Yenidenn... yeter
1068
az kalmış
Terim ve Ulusoya ragmen finallerdeyiz...:thumbs_up2:
uvanın en bomba skoruda bu gece Hırvatistan tarafından alındı helal olsun...
_1069_
1070
resmen sok ingiltere gidemedi