way olm meslektaş çıktık bende 7 yıldır davulcuyum
715
Printable View
way olm meslektaş çıktık bende 7 yıldır davulcuyum
715
ben henüz iki yıldır bateri çalıyorum ama konyaya yakında tama marka zilleri istanbul we sabian olan bi stüdyo açlıo orda baya bi geliştirmeyi düşünüyorum...716
benim evde bi pearl konser serisi bide antreman için mapex var
mapexli resmim daha kurmadığım 10 adet zil var mapexte
https://img147.imageshack.us/img147/...lale018vh0.jpg
evin altındaki dükkan eniştemin deposu
717
718 bende almayı düşünüyorum fakat ses sorunu war..ewler için zillerle trampete bi bez seriliyormuş üstüne, az ses çıkarıryormuşmu neymiş...onu araştırıyorum ama öle bişey daha bulamadım..stüdyoyla yetiniyorum...stüdyoda tween yok haftada bir croos bezi yırtılıo ...fazla zewk alamıyorum...
benim arkadaş bana bu halı kaydırmzlar varya onları trampetlerin zillerin boyutunda kesmiş kendine yaptığı gibi yapmış bi ara resmini eklerim çok azalttı sesi ama crosa yapacak bişey yok tabi dükkanda çalıştığımda kullanmıyorum sadece evde ama sana elektronikleri önermem
719
yok elektronik almam zaten...sen bi grupla bi barda fln çıkyormusun mehmet abi?720
bizim stüdyo burası mehmet abi.bateride bu ..çalanları tanımıyorum göstermek için koydum...sesini klapatıp bakarasan sewinirim:D:D 721
https://www.youtube.com/watch?v=75KXnoAYHbM
722
hoşcakalın..
beyler muzik olayı guzel de bjkmizi de konusalım var mı bı haber ?
723
Turkiye kupasında grubumuz belli oldu: ankaragucu,ankaraspor,rizespor,diyarbakır diski...İlk mac inonude rize ile 31 ekimde... Diyarbakır diski ile kolkola bu gruptan cıkarız diyorum ben...
_724_
725
aynen katılıyorum *** ankaragücü çıkamasın
@barış resmen cower olmuş zaten bateristin bagetleri tutuşu feyk ayrıcı benim üç grubum var ikisi bateri birinde bas çalıyorum kendi organizasyon firmamız olduğu için ankarada duman, hayko cepkin, haluk levent, şebo, allah rahmet etsin barış abi bunların ön grubu olarak çıkıyorum paronoya, darp ve The Xfactor gruplarımın adı
726
çıkarız inşallah gruptan böyle gidersek biraz zorda
727
turkıye kupasından mı bahsedıyosun ?
728
evet bakalım inşallah bu kupada bizim
729
alanya damlataş sahilinden selamlar...
çıkarız bu gruyptan..;)yarı finalde feneri fianlde gs yi dewirip alırız yine kupayı..
730
Oh barış geziyorsun herhalde :)
731
barış ne ara gittin
732
Barış durdu durdu kışın tatil yapmaya karar verdi
733
ewet mehmet abi..babamın bölge toplantısı warmış..
734
Hadi bakalım topicimize bir canlılık