sac yolmaktan kel kaldık walla ama bugunden sonra geleceğe biraz daha umutlu bakabiliyorum..
598
Printable View
sac yolmaktan kel kaldık walla ama bugunden sonra geleceğe biraz daha umutlu bakabiliyorum..
598
ben pek umutlu bakmıyorum bıraz nefes aldık bence kardesim
0599
yok be oyle deme kardesim ya bazı sıkıntılar var yok değil tabi . ben onemli sorunun son vuruslarda oldugunu dusunuyorum. adam gibi bi forvet alınsaydı bugunkü mac 4-5 rahat olurdu..
600
Umarım bu 2 haftalık arayı cok iyi degerlendiririz cunku onumuzde trabzon,rpool,fener ve sivas macları war...Eger burdan alnımızın akıyla cıkarsak bekle bizi Uefa sampiyonlu ve lig sampiyonlugu...:dj:
_601_
602
beşiktaş serdar kurtuluşun kardeşine göz dikmiş...birde ocakta yeni forwet alınacakmış kimki bu alınacak adam ...:(
barışım böyle haberleri linkle kaynakla destekleyelim dewre arası transferi şart bencede heber için sağol ..
0603
haydi ozaman doldurun haberleri gerci bugün ahberler pek iyi degildi ama neyse.mubarek gün..
0604::
605
ibrahim toramanı milli takım kadrosundan çkarmışlar..:(serwet girer şimdi onun yerine ...
0606
i.toraman bıraz formsuz bene bu aralar ..
Kartal'da transfer sinyali
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, "Devre arasında teknik heyetimizin raporu doğrultusanda randıman alamadığımız oyuncularla yolumuzu ayırıp, istenirse yeni transferler yapabiliriz" dedi.
8.10.2007 Fanatik
bundan sonra bazı önemli haberleri burda paylaşırsak güzel olur kanısındayım ..
0607
608
hadi bakalım biraz canlandıralım
609
hadi hareketlenelim
610
Beşiktaş
kara
kartal
mevlüt dinleyen yok anlaşılan...hiç kalkmamışınız bilgisayar başından..
===0611===
612
Ben teravihten geldim oturdum birazdanda giderim kızma ama olurmu :D:D:D:D:
===0613===
neden kızıyım yahuuu :D oruç tutmayıp dua ediyorum işte ben de...
her koyun kendi bacağından asılırmışş...;)
614
bu lafa katılmamak elde değil
şimdi giyorum yarın gene buradayım beni özleyin oldumuuuu :D:D:D:DD:D
615
herkese iyi geceler bnde mewlana türbesinden geldim hayli yoruldum iyi geceler..BEŞİKTAŞK..
616
herkese ii geceler ben daha yeni yatıyorum
617
ramazanda bitti bitio...ne çabuk geçti..