yaw gerçekten olmaz böyle birşey ...:@:@
580
Printable View
yaw gerçekten olmaz böyle birşey ...:@:@
580
581
ceza vermicekseniz sinirimi atıcam abi ne bu yaa:S
hepimize geçmiş olsun umarım BJK bundan sonraki tüm maçları kazanırda turu geçer. ulan son dakikada gol yenirmi ya
582 (madem konuya yazı yazdım zinciri bozmak olmaz)
583
bidahakine inşallah
584
Yaw bu hakemide fulbolcularıda bir güzel kalaylamak geliyor inönünü çevresindeki bütün hastaneler beşiktaşın futbolcularıyla doldu nedir bu yaw marsilyayı geçti ş,,,,,,
bize golcü lazım arkadaşlarr acilen hemde bu sekilde olmaz resmen top oynamamız bosa gitdi yahuu....t sen bu transver işlerine bi el atsana sen çözersin....nede olsa herşey beşiktaşım icin..
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&(585)&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&
586
abi gocü lazım demeden önce bi hugian i 90 dakka oynatmaz lazım bi kaç maçta..
587
bizim gölcüler maaşşallahh
hadi besiktaslilar bir hali saha maci yapalim ne dersiniz? soyle fenerbahce-besiktas karsilasmasi?...:)
589
bana uyar hertürlü
hakemde bir galatasaraylı olarak ben olayım :D:D
590
artık kardeş takımına ayrıcalık tanırsın:D:D
Allah askına Besiktas bari 3. ol ya lutfennn... Cok zayıf takımlar kaldı Uefada tam disimize gore (bayern ve atletico haric) kesin yarı final oynarız...
_592_
Yaw su fenerlilerde amma gaza geldi ha iyiki bi interi yendiler hemen avrupa takımı oldular basında iyi veriyo gazı...Yazık :):):)
_593_
594
+1000000
595
kimse yokmu derneği yakında buraya gelecek konuya el atacak :D:D:D
596
uyuyoruz sanırım:d
uyumuyoruz kardesım nobre de uyumuyo artık gercı kacırdıkları saç baş yoldurdu ama neyse galip geldik :D:D
597
sac yolmaktan kel kaldık walla ama bugunden sonra geleceğe biraz daha umutlu bakabiliyorum..
598
ben pek umutlu bakmıyorum bıraz nefes aldık bence kardesim
0599
yok be oyle deme kardesim ya bazı sıkıntılar var yok değil tabi . ben onemli sorunun son vuruslarda oldugunu dusunuyorum. adam gibi bi forvet alınsaydı bugunkü mac 4-5 rahat olurdu..
600
Umarım bu 2 haftalık arayı cok iyi degerlendiririz cunku onumuzde trabzon,rpool,fener ve sivas macları war...Eger burdan alnımızın akıyla cıkarsak bekle bizi Uefa sampiyonlu ve lig sampiyonlugu...:dj:
_601_
602
beşiktaş serdar kurtuluşun kardeşine göz dikmiş...birde ocakta yeni forwet alınacakmış kimki bu alınacak adam ...:(
barışım böyle haberleri linkle kaynakla destekleyelim dewre arası transferi şart bencede heber için sağol ..
0603
haydi ozaman doldurun haberleri gerci bugün ahberler pek iyi degildi ama neyse.mubarek gün..
0604::
605
ibrahim toramanı milli takım kadrosundan çkarmışlar..:(serwet girer şimdi onun yerine ...
0606
i.toraman bıraz formsuz bene bu aralar ..
Kartal'da transfer sinyali
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, "Devre arasında teknik heyetimizin raporu doğrultusanda randıman alamadığımız oyuncularla yolumuzu ayırıp, istenirse yeni transferler yapabiliriz" dedi.
8.10.2007 Fanatik
bundan sonra bazı önemli haberleri burda paylaşırsak güzel olur kanısındayım ..
0607
608
hadi bakalım biraz canlandıralım
609
hadi hareketlenelim
610
Beşiktaş
kara
kartal
mevlüt dinleyen yok anlaşılan...hiç kalkmamışınız bilgisayar başından..
===0611===
612
Ben teravihten geldim oturdum birazdanda giderim kızma ama olurmu :D:D:D:D:
===0613===
neden kızıyım yahuuu :D oruç tutmayıp dua ediyorum işte ben de...
her koyun kendi bacağından asılırmışş...;)
614
bu lafa katılmamak elde değil
şimdi giyorum yarın gene buradayım beni özleyin oldumuuuu :D:D:D:DD:D
615
herkese iyi geceler bnde mewlana türbesinden geldim hayli yoruldum iyi geceler..BEŞİKTAŞK..
616
herkese ii geceler ben daha yeni yatıyorum
617
ramazanda bitti bitio...ne çabuk geçti..