GS a ve Türk Futboluna hayırlı olsun, umarım başarılı olur...
Printable View
GS a ve Türk Futboluna hayırlı olsun, umarım başarılı olur...
cem abicim... gsnin uefa kupasında ve süper kupa karizması 2 sene önce bu yönetim varken bitti... tamam dışardaki bi insana sorsan trde neyi tanıyosun diye cevap gs ve kebap olur ama... bide gelelim transfer bakımından...gs şuan avrupada her ayrılan futbolcusuyla mahkemelik o hagi bile mahkemelik oldu... gs nin en büyük futbolcularından biri... şuan geliyosa carlos büyük etkisi var bunu adnan polat resmen söledi açık açık o bakımdan takdir ediyorum zaten onu çok açık sözle tepki geleceğini bile bile böle konuşma cesareti var adamda... dönem dönem her kulüp bu ilkedeki futbolu domine ediyo... bi dönem gs oldu şimdide fenerbahçe bu gerçek... ama iyi ama kötü... bu durum böle...bide şunu söliyeyim en sona ne zaman kadıköyde galibiyet gördünüz :D
Umarım diğer kulüplerimizde Gs ın aldığı kupaları alırlar (Hatta fazlasını) da Türk Futbolu biryerlere gelir.Ben Carlosu 26 yaşında Tr de görmek isterdim ya da Hagi yi...
umarım hepimizin dileği odur... ama türkiyeye carlos ve onun gibileri o yaşlarda getirebilmek için ön 34 lü yaşlarda getirip aslında türkiyeynin kara çarşafa bürünmüş bi ülke olmadığını bu tip futbolcularla anlatmak gerekir... kaldiki hala avrupada bizi karaçarşaflı fesli kıyafetleri olan bi izlenimi var...
Haklısın Ufuk ama bence gelmemelerindeki en önemli neden Türk Futbol Kalitesi ya da kalitesizliği:)