Galatasaray
Fenerbahçe
Berabere
Forumun nabzını tutalım...
7 aralık akşamı 19:30 da derbi var sizce kim kazanır..
herzamanki gibi galatasaray iyi oynayacak ama kazanan fenerbahçe olacak diye tahmin ediyorum..
acı ama gerçek
fenerbahçe alır...
Keyif BMW'Dir...
bu kez GALATASARAY alıcak..!
Fenerbahçe'ye de başarılar.
Fenerbahçe her zaman ki gibi kazanır...
gelenek bozulmaz devam eder
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Sorulması Ve Anket Açılması Bile Hata Şike Şike Şampiyon Fenerbahçe
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
Galatasaraylıyım ama her zaman ki gibi hiç umudum yok
berabere
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
beşiktaşlıyım ama takım elibisesine iddiaya girdim, lütfen fener kazansın
düşene vurmak yakışmaz, bank asyaya moralli gitsin zavallılar
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Hakemler yine feneri tutcak dicem ama artık azize kodeste hakemleri satın alcak kimse yok
İlluminati.org da bile geri sayım var
TSİ Jetta.
Es Es im bu akşam kazandıya... gerisi önemli değil...
fatih terim faktörü 52bin seyirci galatasaray artık kazanır
hasta galatasaraylıyım. sonuç çok önemli değil aslında. yenersek düşene bir tekmede biz vurmuş oluruz. yenilirsek bank asya ya moralli göndeririz.
derbi yarın hadi bakalım gençler fikirlerinizi alalım...
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri